Vesti
Saopštenja

Bomba u školi u Mitrovici

Na biračkom mestu u Tehničkoj školi „Mihailo Petrović Alas“ u Kosovskoj Mitrovici Kosovska policija pronašla eksplozivnu napravu, saopštila je “Srpska”.
Bomba u školi u Mitrovici
Foto Tanjug

Iako su izborni dan obeležile pretnje, fizički napadi, lomljenje biračkih kutija iuništavanje izbornog materijala, Građanska inicijativa Srpska je šokirana ovim poslednjim pokušajem zastrašivanja srpskog naroda čije su posledice mogle biti fatalne po veliki broj nedužnih građana Kosovske Mitrovice, navodi se u saopštenju.

Srpska saopštava da je bez obzira na to što su izbori u Kosovskoj Mitrovici poništeni, pokušaji vandala koji pod naredbama Marka Jakšića pokušavaju da pokolebaju ljude u podržavanju GI Srpska nisu prestali.

Ovo je još jedan sraman dokaz da DSS, Marko Jakšić i „Bojkotaši“nemaju obzira ni prema svojim sugrađanima i da su spremni na sve, ne bi li osujetili izbore u Kosovskoj Mitrovici.Ostale vesti

Kancelarija za KiM pozvala građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju
Kancelarija za Kosovo i Metohiju pozvala je građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju protiv virusa kovid-19.
  • 28.02.2021
Policija izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja mera

Kosovska policija saopštila je da tokom poslednja 24 sata izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja Zakona o borbi protiv koronavirusa.

  • 28.02.2021
Eparhija podržava najavu Vučića o pomoći Srbima na Kosovu
Eparhija raško-prizrenska pozdravlja inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučiića o pomoći srpskom narodu na Kosovu.
  • 27.02.2021
Opština Gračanica od večeras u žutoj zoni
Ministarstvo zdravlja Kosova saopštilo je novu odluku o podeli opština po zonama prema broju zaraženih na 100.000 stanovnika. Opština Gračanica od večeras se nalazi u žutoj zoni.
  • 26.02.2021
Održana vežba Kfora
Misija Kfor-a koju predvodi Nato sprovela je letačku obuku, u kojoj je učestvovalo šest helikoptera iz kontingenata Hrvatske, Švajcarske i Sjedinjenih Američkih Država, ističe se u saopštenju Kfora.
  • 25.02.2021
Kfor sutra održava rutinsku vežbu
Pripadnici Kfora će sutra, 25. februara širom Kosova održati rutinsku vežbu u kojoj će učestvovati više helikoptera, navodi se u saopštenju.
  • 24.02.2021