Vesti
Saopštenja

Badovac i Sušica bez vode zbog kvara

Meštani Novog Badovca i Sušice bez vode su zbog kvara na vodovodnoj mreži u pumpnoj stanici u Kišnici. Kvar će biti otklonjen u toku dana.
Badovac i Sušica bez vode zbog kvara
Ilustracija (Foto arhiva Kim)

Kako je saopšteno iz Odeljenja javnih službi Opštine Gračanica do prekida vodosnabdevanja je došlo zbog pucanja cevi koja vodom snabdeva bazen za Sušicu i Novi Badovac.

“Stručne ekipe Regonalnog vodovoda su na terenu i rade na saniranju kvara”, rečeno je iz Opštine.

Očekuje se da će se vodosnabdevanje normalizovati tokom dana, a meštani ova dva mesta u opštini Gračanica mole se da budu strpljivi.Ostale vesti

Kfor dodelio šivaće mašine ženama žrtvama nasilja
Kfor je donirao profesionalne šivaće mašine i druge alate i opremu za krojenje nevladinoj organizaciji “Jeta” sa sedištem u Dečanima za žene koje su žrtve rodno zasnovanog nasilja.
  • 07.08.2020
U Osojanu obeležavanje 19 godina od povratka raseljenih i izbeglih Srba
U nedelju 9. avgusta u Osojanu će biti obeleženo devetnaest godina od početka povratka raseljenih i izbeglih Srba u Metohiju, saopšteno je iz Doma kulture "Gračanica".
  • 07.08.2020
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je oružani napad na povratničku porodicu Кostić u Vidanju kod Кline potvrda da na Кosovu i dalje "postoje snage koje bi silom da menjaju etničku sliku na terenu".
  • 04.08.2020
Nova pošiljka pomoći Kosovu od EU
U okviru pomoći koji Kosovu daje EU u borbi protiv kovida-19, danas je dodeljeno 30 respiratora za intenzivnu negu, 200 pulsnih oksimetara i 20 elektrokardiografa.
  • 04.08.2020
Fondacija “Delije” iz Beograda, tokom jula, realizovala je niz akcija pomoći srpskom narodu na Kosovu.
  • 04.08.2020
Hoti posetio zdravstvene radnike i čestitao im Bajram
Premijer Кosova, Avdulah Hoti, posetio je danas Nacionalni institut za javno zdravlje Кosova i Кliniku za zarazne bolesti da bi se detaljno informisao o upravljanju pandemijom kovid-19.
  • 31.07.2020