Vesti

Restrikcije struje u četiri sela

Na snazi su restrikcije električne energije u Dobortinu, Sušici, Donjoj Gušterici i Livađu usled radova na električnoj mreži.
Restrikcije struje u četiri sela
Foto arhiva KIM

Usled radova na električnoj mreži koje izvodi “Elektroinvest Sarajevo” u saradnji sa KOST-om, na snazi su restrikcije električne energije u Dobortinu, Sušici, Donjoj Gušterici i Livađu.

Iz Odeljenja za javnu službu, poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj u Opštini Gračanica obaveštavaju meštane da će restrikcije biti na snazi do kraja nedelje.

„Ukoliko sve ide po protokolu radovi na mreži će biti završeni u petak, do tada u Dobrotinu, Sušici, Donjoj Gušterici i Livađu biće na snazi restriktivne mere, 4 sata sa strujom, 2 bez struje“, saopšteno je iz ovog Odeljenja.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017