• Odbijena Tasićeva žalba

  Apelacioni sud Kosova potvrdio je odluku Osnovnog suda u Prizrenu i tako odbio zahtev za odbacivanje optužbe protiv Darka Tasića iz Male Kruše.

 • "Izgubljena svaka nada da ima živih među nestalima"

  Koordinator porodica kidnapovanih i nestalih na KiM Milorad Trifunović podseća da je na Kosovu još uvek nepoznata sudbina 1654 osobe, među kojima su 562 lica srpske i nealbanske nacionalnosti.

 • Tasić: Ne osećam se krivim

  Predsednik sudskog veća Osnovnog suda u Prizrenu Artan Sejrani održao je ročište za prvo saslušanje Darka Tasića iz Male Kruše.

 • Optužnica protiv Tasića

  Međunarodni tužilac Pol Flin je podigao optužnicu protiv Darka Tasića iz Male Kruše koji se tereti da je kao rezervista Vojske Jugoslavije učestvovao u pljački i spaljivanju kuća porodice Hajdari u Maloj Kruši, ali i da je bio učesnik u spaljivanju i potapanju leševa ubijenih Albanaca u reku Drim.

 • Saslušan Milorad Zajić

  Specijalni tužilac za ratne zločine Kosova Habibe Salihu, saslušala je danas Milorada Zajića, povratnika iz Kline, u sklopu istrage o događajima tokom rata u selu Dušević.

 • ’’Učite decu da na Kosovu bude mir’’

  Bivši kordinator svih udruženja nestalih Albanaca na Kosovu i aktuelni predsednik Udruženja porodica nestalih u Mitrovici "Glas roditelja" Bajram Ćerkinaj, rekao je u emisiji "Slobodno srpski" da su predstavnici udruženja porodica nestalih Albanaca i Srba pre više od mesec dana zatražili sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da očekuju da se uskoro sastanu sa njim.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane