Vučić: Srpska lista da učestvuje na izborima 6. oktobra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da će izbori na Kosovu biti teški za Srpsku listu, ali da od ove partije očekuje pobedu, ukoliko bude učestvovala na izborima 6.oktobra.

Podeli ovaj članak sa:
  • Aleksandar Vučić (Foto: Tanjug/Tanja Valić)

Vučić je na sednici Glavnog odbora SNS-a poručio da je njegov savet Srpskoj listi da na tim izborima učestvuje i pobedi.

"Biće to teški izbori za Srpsku listu, ali očekujem pobedu u našoj južnoj pokrajini", istakao je on.

"Iako će imati najtežu kampanju, jer ne postoje načini na koji se albanski portali, Kvinta, nisu uključili da Srpska lista koja radi sa Beogradom, i živi i radi za Srbe sa KiM, izgubi od njihovih miljenika", rekao je Vučić.

"Tek ćemo biti izloženi pritiscima spolja"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da će Srbija tek biti izložena pritiscima spolja i iznutra "i da nas čekaju teška jesen i zima, pošto će biti velikih pritisaka čim Albanci formiraju svoju vladu".

"Tražiće se da priznamo nezavisnost Kosova bez kompromisa, da oni dobiju sve a Srbi ništa, a što se nikada neće desiti", kako je rekao, dok je on predsednik.

Ostale vesti

  • "Stranke pobednice" ne žele Ljimaja i Pacolija u vladi

    Stranke sa najviše dobijenih glasova na vanrednim kosovskim izborima – pokret Samoopredeljenje i Demokratski savez Kosova (DSK) protive se ideji formiranja nove vlade sa koalicijom NISMA – Alijansa novo Kosovo – Partija pravde, u čemu analitičari u Prištini vide mogućnost za raspisivanje novih izbora, jer dve vodeće stranke same verovatno neće imati dovoljno poslanika za prostu većinu u parlamentu.

  • M. Trajković: Kurti kao kosovski Vučić

    M. Trajković: Kurti kao kosovski Vučić

    Član Predsedništva Srpskog nacionalnog foruma Momčilo Trajković rekao je u emisiji Slobodno srpski da Aljbin Kurti može da “upropasti” pobedu na proteklim parlamentarnim izborima, ako ostane pri svojoj “veliko-albanskoj ideologiji”.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane