Vučić: Srpska lista da učestvuje na izborima 6. oktobra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da će izbori na Kosovu biti teški za Srpsku listu, ali da od ove partije očekuje pobedu, ukoliko bude učestvovala na izborima 6.oktobra.

Podeli ovaj članak sa:
 • Aleksandar Vučić (Foto: Tanjug/Tanja Valić)

Vučić je na sednici Glavnog odbora SNS-a poručio da je njegov savet Srpskoj listi da na tim izborima učestvuje i pobedi.

"Biće to teški izbori za Srpsku listu, ali očekujem pobedu u našoj južnoj pokrajini", istakao je on.

"Iako će imati najtežu kampanju, jer ne postoje načini na koji se albanski portali, Kvinta, nisu uključili da Srpska lista koja radi sa Beogradom, i živi i radi za Srbe sa KiM, izgubi od njihovih miljenika", rekao je Vučić.

"Tek ćemo biti izloženi pritiscima spolja"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da će Srbija tek biti izložena pritiscima spolja i iznutra "i da nas čekaju teška jesen i zima, pošto će biti velikih pritisaka čim Albanci formiraju svoju vladu".

"Tražiće se da priznamo nezavisnost Kosova bez kompromisa, da oni dobiju sve a Srbi ništa, a što se nikada neće desiti", kako je rekao, dok je on predsednik.

Ostale vesti

 • Simić: Odluka Vrhovnog suda je protivzakonita

  Simić: Odluka Vrhovnog suda je protivzakonita

  Potpredsednik Srpske liste Igor Simić kritikovao je odluku Vrhovnog suda Kosova kojom se potvrđuje ranije doneta odluka Centralne izborne komisije da je glasanje na predstojećim izborima moguće samo sa kosovskim ličnim dokumentima.

 • Ima li predstavnika Srba u CIK-u

  Ima li predstavnika Srba u CIK-u

  Srpski član CIK-a Stevan Veselinović obratio se medijima saopštenjem 10. septembra navodeći da je “napustio sednicu CIK-a ne želeći više da učestvuje u radu ove institicije dok se god donose nezakonite odluke”, nakon što je CIK odlučio da na predstojećim izborima birači neće moći da se identifikuju srpskim ličnim kartama. Istraživali smo imaju li Srbi još uvek svog predstavnika u ovom telu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane