Vučić: Prvi put smo na malom tragu u slučaju ubistva Ivanovića

Prvi put smo na "malenom tragu" u vezi s razrešenjem ubistva Olivera Ivanovića, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da prvi put imamo neka operativna saznanja o tome, koja imaju i neke logike.

Podeli ovaj članak sa:
  • Aleksandar Vučić (Foto arhiva Kim)

"Prvi put smo na tragu nečemu sto nije nelogično, ali, da li je tačno - to ćemo proveravati", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u KCS.

Upitan da prokomentariše nedavna hapšenja više lica, koja, prema navodima medija, prištinske vlasti pokušavaju da povežu s ubistvom Ivanovića, Vučić je rekao da bi bilo neozbiljno da se tako ponašaju, da on lično jedva čeka da mu tako nesto pošalju, ali da bi to bio samo nastavak prakse, koju, kako kaže, prištinske vlasti praktikuju od početka istrage.

"Iako nam nije omogućemo na vodimo istragu na bilo koji način, sad smo na malenom tragu, a oni su još od početka pozivali i saslušavali ljude sa severa, neke i po tri sata, s namerom da potvrde ono što oni misle - da je taj i taj ubio Olivera Ivanovića, ali su svaki put morali da odustanu", rekao je Vučić.

Kako je rekao, ne misli da neko s tim sada hapšenjima može da se igra, "toliko neozbiljan valjda nije, a uveren je i dalje da će se, ne garantuje kada, otkriti istina.

Dodao je još da neke od uhapšenih potražuje i Srbija, a jedan od njih je na poternici zbog ubistva, ali ne Ivanovića.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane