Vučić: Presuda Todosijeviću i lažna vest o Arsović zastrašujući

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, komentarisao je danas prilikom otvaranja početka radova na izgradnji brze saobraćajnice Ruma-Šabac, prvostepenu presudu od dve godine zatvora koju je Osnovni sud u Prištini izrekao funkcioneru Srpske liste, Ivanu Todosijeviću, nazvavši je zastrašujućom.

Podeli ovaj članak sa:
  • Aleksandar Vučić (Foto Tanjug/Dimitrije Gol)

„Ivan Todosijević, jedan častan Srbin iz Zvečana osuđen je na dve godine zatvora nepravosnažnom presudom, prvostepenom presudom, zato što je ono što se zbivalo u Račku nazvao navodnim ili lažnim, fabrikovanim zločinom“, rekao je Vučić.

Najavio je da će na isti način postupiti i svi članovi Srpske liste.

„Svi članovi Srpske liste ponoviće isto, ja sada ponavljam – fabrikovan zločin u Račku gde je sve falsifikovao onaj belosvetski prevarant, lopuža i hohštapler i prevarant, Voker“.

Kako dalje navodi, to će „ponavljati svaki dan, da vidim hoće li sve da nas osude i hoće li probati da izbrišu istinu“.

O lažnoj vesti o smrti Arsović: Ko zna kakve su to manipulacije

Pored presude Todosijeviću, Vučić je danas kratko prokomentarisao i jučerašnji postupak kosovskih medija koji su objavili neproverenu vest o smrti Silvane Arsović.

Arsović, dugogodišnja sekretarica i prijatelj Olivera Ivanovića, je u ponedeljak veče, nakon vesti o podizanju optužnice protiv šestoro osumnjičenih za umešanost u ubistvo Ivanovića, među kojima se i ona našla, primljena u bolnicu. Međutim, juče je deo elektronskih medija u Prištini objavio da je preminula, što se ispostavilo kao lažna vest.

„Oni su sinoć u svojim medijima Silvanu Arsović proglasili mrtvom, ko zna kakve su to manipulacije i šta su sve pokušali da urade oko ubistva Olivera Ivanovića. Sinoć su je proglasili mrtvom, govoreći kako su je naši lekari ubili i tako dalje, zastrašujuće stvari…“

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane