Vučić: Očekujem razmenu argumenata sa Tačijem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da će sutra sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem učestvovati na jednom panelu u okviru Svetskog ekonomskog foruma u Davosu i da očekuje razmenu argumenata, ali i civilizovan ton.

Podeli ovaj članak sa:
  • Aleksandar Vučić (Foto Tanjug)

Upitan šta očekuje od tog susreta, Vučić kaže da će to biti zanimljiv susret, kao i da će biti mnogo lidera iz Evrope i sveta.

Vučić napominje da je Tači i dalje legalni predsednik Kosova i dodaje: "Videćemo šta će da kaže, a ja ću i dalje da zastupam interese Srbije".

Vučić kaže da svakako nije oduševljen što će se videti sa Tačijem, ali da je njegov posao da zastupa Srbiju i da se bori za njene interese, kao i da ga nisu ljudi birali za predsednika da bi mu bilo lepo, već da bi rešavao probleme i borio se za svoju zemlju.

"Očekujem razmenu argumenata, koja neće biti jednostavna, niti laka, ali verujem da ćemo u civilizovanom tonu to moći da obavimo", rekao je Vučić.

Dodao je da će biti oko 20 učesnika na tom panelu, koji će sutra biti jedna od najposećenijih i najvažnijih za ljude iz Jugoistočne Evrope.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane