Vesti
Politika

Vučić: Kurti ne razume realnost, ja je razumem

Biće mnogo teško razgovarati, uraditi bilo šta, ali Srbija mora da pokaže ozbiljnost, odgovornost, posvećenost – još jednom je ponovio srpski predsednik u novom obraćanju medijima, ove subote iz Rudne Glave na otvaranju proizvodnog pogona fabrike Jumko.
Vučić: Kurti ne razume realnost, ja je razumem
Aleksandar Vučić (Foto Beta)

Aleksandar Vučić je i danas ponovio svoje ranije poruke o onom što vidi kao nedostatak poimanja realnosti od strane kosovskog premijera Aljbina Kurtija.

„Gospodin Kurti ne razume u potpunosti realnost, ja je razumem i zato ne govorim da su stvari divne idealne i dobre po nas. Ai se plašim da je on ne razume i da stvari nisu tako sjajne ni za njih, kazao je Vučić na pitanje Barbare Životić sa Studija B.

„Zato je najbolje da idemo ka kompromisu, ali on ne želi nikakav kompromis. Čovek misli da je svet rođen onog dana kada je on pobedio na izborima i da ništa nije bilo pre toga ništa, nije bilo posle toga“, dodaje.

Vučić nastavlja put Smedereva.Ostale vesti

Pantović: Ne obećavam brda i doline i ne prodajem maglu
Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zvečana Slađana Pantović kazala je da se na kandidaturu odlučila zato što nije zadovoljna radom trenutne vlasti na severu Kosova.
  • 17.09.2021
Vasiljević: Protiv divlje gradnje i MHE u opštini  Štrpce

Kandidat za gradonačelnika Štrpca i nosilac liste ispred Građanske inicijative „Sloboda Štrpce“ Slaviša Vasiljević kazao je za RTV Kim da će listu za odbornike u ovoj lokalnoj samoupravi činiti šest kandidata na čelu sa njim.

  • 17.09.2021
Kosnet: Bila je velika čast
Američki ambasador Filip Kosnet oglasio se na društvenim mrežama pred odlazak sa Kosova.
  • 17.09.2021
Saša Mirković: Omogućiti građanima da sami odlučuju o svom životu
Kandidat za predsednika opštine Klokot ispred Građanske inicijative “Narodno jedinstvo” Saša Mirković kaže za RTV Kim da će, ukoliko ostvari pobedu na lokalnim izborima, učiniti sve da omogući bolji standard života građanima u ovoj sredini.
  • 17.09.2021
Cvetković ponovo u trci za gradonačelnika Parteša
Nekadašnji gradonačelnik Parteša Nenad Cvetković ponovo se kandidovao za tu poziciju. Ovoga puta ispred Građanske inicijative „Narodna sloga – Parteš, Budriga, Pasjane“.
  • 17.09.2021
Ostavka nakon vređanja predsednika i premijerke
Na društvenim mrežama juče je objavljen audio snimak na kojem se čuje kako Boban Stanković, predsednik Privremenog organa Kosovo Polje, nizom vulgarnosti i psovki vređa predsednika i premijerku Srbije. U međuvremenu Stanković je podneo ostavku. 
  • 17.09.2021