Vučić: Dobro je da Priština odlučuje ko će iz Beograda da pregovara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Aljbin Kurti iznoseći javno svoja tri principa za dijalog, počeo da se bavi kadrovskim pitanjima u Beogradu, ali i da je očigledno da se u Prištini vodi ista kampanja protiv njega kakva se vodi i u Beogradu, javlja Tanjug.

Podeli ovaj članak sa:
  • Aleksandar Vučić (Foto Tanjug)

„To što je rekao meni je kompliment, jer se protiv mene vodi kampanja kao o velikom izdajniku i ta kamapnja je ista kao i ovde. Sve što mi rade ovde isto rade i u Prištini. Samo im je jedna meta, a slučajno sam to ja, nikog drugog ne pominju", naglasio je Vučić.

Vučić je ironično primetio da je u redu da prištinska strana “neće njega da vidi preko puta”, dodajući da je "dobro je da je Kurti počeo da se bavi kadrovskim pitanjima u Beogradu i ko će u dijalogu predvoditi srpsku delegaciju".

Naglasio je da je dobro da Albanci celoj međunarodnoj zajednici kažu da su oni ti koji odlučuju ko će u ime Beograda da pregovara.

Vučić je uveren da Kurti ima i problem kako da se suoči sa njim posle pretnji koje je izrekao njegovoj maloletnoj ćerki.

„Brine se kako ću da mu odgovorim, tom velikom junaku, što žensku decu vređa. Zato nije siguran kako bi susret izgledao“, dodao je Vučić.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane