Vučić: Brine me Kosovo i sastanak u Berlinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je danas da ga veoma brine sve povodom pitanja KiM, kao i predstojeći susret u Berlinu i da "ne vidi kako dalje".

Podeli ovaj članak sa:
  • Aleksandar Vučić (Foto arhiva Kim)

"Ne vidim ni kako dalje, ni šta dalje sa ljudima koji su tako i toliko neodgovorni, kao što su albanski lideri", rekao je Vučić novinarima u Beogradu, upitan u kom pravcu ide rešavanje pitanja Kosova.

On je dodao, da to kod njega izaziva bojazan i strah, ali i da ga tera na ozbiljnije i odgovornije ponašanje.

Za 29. april u Berlinu, nemačka kancelarka Angela Merkel i fracuski predsednik Emanuel Makron zakazali su sastanak, na koji su pozvani najviši predstavnici Beograda i Prištine.

Ostale vesti

  • "Podrška postizanju sporazuma sa Prištinom"

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, nakon razgovora sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom koji je trajao skoro tri puta duže nego što je predviđeno, da gotovo ni sa kim nije imao tako dug razgovor u četiri oka. Makron poručuje da je Srbija velika evropska nacija.

  • „Razgraničenje je rešenje u nedostatku rešenja“

    „Razgraničenje je rešenje u nedostatku rešenja“

    „Ako Srbima kažete da je nezavisnost Kosova rešenje to znači destabilizaciju“. Zato rešenje treba tražiti u okviru Rezolucije 1244, smatra Rada Trajković. Dukađin Gorani veruje da će rešenja biti i da će ono biti posledično. Za Nenada Rašića i Antona Berišaja podela je nešto najgore i ona kao opcija nije prihvatljiva.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane