Veselji reagovao na nove pozive Specijalnog suda za Krasnićija i Bašotu

Predsednik Skupštine Kosova i lider PDK, Kadri Veselji, reagovao je nakon novih poziva od strane Specijalnog suda upućenih bivšem portparolu OVK, Jakupu Krasnićiju i bivšem članu Vrhovnog štaba, Sokolju Bašotu.

Podeli ovaj članak sa:
  • Kadri Veselji (Foto: Kim)

„Ovo je udarac za moje drugove, OVK i našu borbu, ali siguran sam da ćemo i ovaj izazov zajedno prevazići sa hrabrošću i ojačati od njega“, napisao je između ostalog Veselji na svojoj Fejsbuk stranici.

„Sa žaljenjem sam primio danas vest o pozivu Specijalnog suda za bivšeg portparola Oslobodilačke vojske Kosova, Jakupa Krasnićija i to odmah nakon poziva i bivšem načelniku štaba OVK, Bisljimu Zirapiju, kao i bivšem komandantu Operativne zone Dukađini, Ramušu Haradinaju, te bivšem pripadniku OVK, Sokolju Bašotiju. Ovo je udarac za moje drugove, OVK i našu borbu, ali siguran sam da ćemo sa hrabrošću, zajedno, i ovaj izazov pobediti i izaći jači nego ranije. Uveren sam da će se oni opet vratiti nevini i ponosni, jer je pravo bilo i ostaje na našoj strani, a mi smo bili na pravoj strani istorije”, napisao je Veselji.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane