Srpska lista sa Kosnetom, ukinuti takse za nastavak dijaloga

Delegacija Srpske liste sastala se u Prištini sa ambasadorom SAD Filipom Kosnetom i tom prilikom su se saglasili da takse moraju da se ukinu da bi se dijalog BG i PR nastavio. Oni su istakli da nasilje i jednostrani potezi ne mogu biti sredstvo za rešavanje otvorenih pitanja.

Podeli ovaj članak sa:
 • Filip Kosnet sa predstavnicima Srpske liste (Foto SL)

U delegaciji su bili predsednik Goran Rakić i potpredsednik Igor Simić, a na sastanku se razgovaralo o trenutnoj situaciju na Kosovu.

"Složili smo se da se takse moraju ukinuti kako bi se dijalog nastavio. Da mir i stabilnost moraju biti zaštićeni, a sva otvorena pitanja moraju biti rešavana kroz dijalog", navodi se u saopštenju Srpske liste.

Ostale vesti

 • Vučić: Jedna iskra da zapali region

  Vučić: Jedna iskra da zapali region

  Svaki dan odlaganja rešenja za Kosovo je stvaranje uslova da jedna iskra zapali ceo region, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu agenciji Rojters.

 • Sporazum ili razmena neprihvatljiva ponuda

  Sporazum ili razmena neprihvatljiva ponuda

  Komentarišući nedavno objavljen izveštaj Stejt Departmenta o stanju ljudskih prava na Kosovu, u kojem se vlasti u Prištini kritikuju zbog nasilja nad povratnicima, uzurpirane imovine i slabih rezultata u procesu povratka raseljenih, Nenad Radosavljević, koji je po dolasku mirovne misije bio savetnik za povratak Specijalnog izaslanika Generalnog sekretara Ujedinjenih nacija na Kosovu, ne očekuje nikakve bitne promene na terenu i eventualno bolji odnos prema povratnicima.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane