"Srbi praštaju, ali ne zaboravljaju"

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Željko Jović položio je vence na spomen obeležja palim borcima u Zvečanu, kao i mestu Žerovnica.

Podeli ovaj članak sa:
 • Željko Jović(Foto blic.rs)

On je, povodom obeležavanja 20 godina od početka NATO agresije na SRJ, poručio da smo narod koji prašta, ali i ne zaboravlja.

Jović je prethodno razgovarao sa porodicama stradalih u NATO agresiji i od ruku albanskih terorista, a nakon polaganja venca u Zvečanu rekao da to obeležje samo po sebi dovoljno govori, ali je suština u tome što to nije jedino takvo znamenje stradalima, jer, naglasio je, nema mesta, grada, sela, u Srbiji gde takvih spomenika nema.

Ostale vesti

 • Stefanović: Netačne tvrdnje Prištine o Interpolu

  Stefanović: Netačne tvrdnje Prištine o Interpolu

  Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su apsolutno netačne tvrdnje prištinskih zvaničnika da su se skoro svi učesnici rasprave na sednici Izvršnog komiteta Interpola založili da se zahtev razmatra na Generalnoj skupštini i da predstavljaju pritisak na članove Izvršnog komiteta i to u trenutku dok sednica još traje.

 • U Sporazumu večeras Augustin Paljokaj

  U Sporazumu večeras Augustin Paljokaj

  U novoj emisiji Sporazum koja je večeras na programu od 21 čas u intervjuu sa dopisnikom Koha ditore i zagrebačkog Jutarnjeg lista Augustinom Paljokajem govorimo o mogućnostima za postizanje sveobuhvatnog sporazuma između Prištine i Beograda u svetlu nedavno održanih evropskih izbora.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane