SL danas odlučuje

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić najavio je da će ta stranka danas doneti odluku da li će učestvovati na sutrašnjoj sednici kosovskog parlamenta.

Podeli ovaj članak sa:
 • Igor Simić (Foto: Tanjug)

Inače, na toj sednici bi trebalo da se odluči o raspuštanju tog najvišeg zakonodavnog tela.

Simić je za TV Prva rekao da se ne može sa sigurnošću predvideti da li će kosovski parlament sutra biti raspušten.

"Iz iskustva koje imam po pitanju političkih procesa na KiM, posebno medju albanskim partijama, koje se u ovom trenutku vode principima unutrašnje političke borbe, mogu da kažem da se ništa ne može predvideti i ništa ne možete da tvrdite dok se ne dogodi", rekao je Simić.

Ostale vesti

 • Simić: Odluka Vrhovnog suda je protivzakonita

  Simić: Odluka Vrhovnog suda je protivzakonita

  Potpredsednik Srpske liste Igor Simić kritikovao je odluku Vrhovnog suda Kosova kojom se potvrđuje ranije doneta odluka Centralne izborne komisije da je glasanje na predstojećim izborima moguće samo sa kosovskim ličnim dokumentima.

 • Ima li predstavnika Srba u CIK-u

  Ima li predstavnika Srba u CIK-u

  Srpski član CIK-a Stevan Veselinović obratio se medijima saopštenjem 10. septembra navodeći da je “napustio sednicu CIK-a ne želeći više da učestvuje u radu ove institicije dok se god donose nezakonite odluke”, nakon što je CIK odlučio da na predstojećim izborima birači neće moći da se identifikuju srpskim ličnim kartama. Istraživali smo imaju li Srbi još uvek svog predstavnika u ovom telu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane