Vesti
Politika

Šerifović: Jedino iz „Srpske“ nije bilo ucena

Predstavnik romske zajednice u Gračanici Hamit Šerifović veruje u pobedu “Srpske” u drugom krugu lokalnih izbora.
Šerifović: Jedino iz „Srpske“ nije bilo ucena
Hamit Šerifović (Foto KIM)

Šerifović je izjavio da je veoma bitno da izbori budu demokratski i da ljudi sami odluče za koga će da glasaju.

“Očekujem da se ljudima dozvoli da izađu i da glasaju sami, demokratski, bez obzira za koga će da glasaju”, rekao je Šerifović.

On dodaje i da se nada pobedi “Srpske” koja, kako kaže, jedina nije uticala na birače.

"Imali smo smo dosta problema jer je bilo pokušaja da se utiče na birače. Mogu da se zahvalim G.I. “Srpska” jer jedino oni nisu vršili nikakve pritiske. Dajem punu podršku “Srpskoj” i znam da će da pobede”, zaključuje Šerifović.Ostale vesti

Mustafa ne podnosi ostavku
Vršilac dužnosti ministra poljoprivrede Besian Mustafa rekao je da nema razloga da podnese ostavku nakon hapšenja 12 službenika njegovog odeljenja zbog zloupotrebe subvencija, službenih dužnosti, te primanja i davanja mita.
  • 25.02.2021
Na sednici Predsedništva SNS-a, razgovaralo se o stanju na Kosovu posle održanih parlamentarnih izbora i u tom kontekstu razmatrana je i poseta specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji bi u Srbiju trebalo da doputuje sledeće nedelje, naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
  • 23.02.2021
Rada Trajković: MUP mi ukinuo obezbeđenje
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je za portal Nova.rs da joj je MUP Srbije ukinuo obezbeđenje. Trajkovićeva je kazala da joj je rečeno da je "prošla potreba za praćenjem, s obzirom na to je da relaksirana njena bezbednost".
  • 23.02.2021
Kurti: Otvorićemo novo poglavlje u dijalogu
Predsednik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da će Priština otvoriti novo poglavlje kroz iskren dijalog zasnovan na reciprocitetu i jednakosti.
  • 22.02.2021
Selaković se zahvalio ambasadoru Kazahstana zbog nepriznavanja Kosova
Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković sastao se danas sa ambasadorom Kazahstana u Srbiji Gabitom Sizdikbekovim, kome je istakao opredeljenje za unapređenje i produbljivanje zajedničke saradnje.
  • 22.02.2021
CIK: Ponovo prebrojavanje glasova na 494 biračka mesta
Centralna izborna komisija odlučila je danas da ponovo budu prebrojani glasovi na 494 biračka mesta, izveštava Ekonomija Onlajn.
  • 22.02.2021