Šef Unmika s nemačkim zvaničnicima o Kosovu i dijalogu

Šef Unmika Zahir Tanin boravio je u Berlinu gde je s nemačkim zvaničnicima razgovarao o situaciji na Kosovu i nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

Podeli ovaj članak sa:
 • Zahir Tanin ( Foto: RTS)

Zahir Tanin se u Berlinu sastao sa zvaničnicima nemačkog Ministarstva spoljnih poslova, kabineta kancelarke, Centra za međunarodne mirovne operacije i jednim poslanikom Bundestaga, navodi se na sajtu Unmika.

"Oni su razmenili mišljenje o aktuelnoj situaciji na Kosovu, uključujući dijalog Beograda i Prištine", navodi se u saopštenju Unmika.

Ostale vesti

 • Vučić: Jedna iskra da zapali region

  Vučić: Jedna iskra da zapali region

  Svaki dan odlaganja rešenja za Kosovo je stvaranje uslova da jedna iskra zapali ceo region, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu agenciji Rojters.

 • Sporazum ili razmena neprihvatljiva ponuda

  Sporazum ili razmena neprihvatljiva ponuda

  Komentarišući nedavno objavljen izveštaj Stejt Departmenta o stanju ljudskih prava na Kosovu, u kojem se vlasti u Prištini kritikuju zbog nasilja nad povratnicima, uzurpirane imovine i slabih rezultata u procesu povratka raseljenih, Nenad Radosavljević, koji je po dolasku mirovne misije bio savetnik za povratak Specijalnog izaslanika Generalnog sekretara Ujedinjenih nacija na Kosovu, ne očekuje nikakve bitne promene na terenu i eventualno bolji odnos prema povratnicima.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane