Šef Kosovske informativne agencije podneo ostavku

Premijer Kosova u ostavci, Ramuš Haradinaj, prihvatio je danas ostavku šefa Kosovske informativne agecije (KIA) Špenda Mađunija.

Podeli ovaj članak sa:
 • Špend Mađuni i Ramuš Haradinaj (Foto Facebook)

“Prihvatio sam ostavku direktora KIA Špenda Mađunija, sa mesta šefa obaveštajne službe Kosova. Zahvalio sam gospodinu Madžuniju na dosadašnjoj profesionalnoj saradnji u zaštiti bezbednosti naše zemlje i našeg naroda”.

On je podsetio da je Mađunija odlikovao medaljom Skenderbega, zbog njegovog profesionalizma i odanosti službi i domovini.

“Tokom svog mandata, Vlada Kosova se angažovala na jačanju vladavine zakona i bezbednosnih institucija. U tom angažmanu uloga Madžunija je bila od posebnog značaja i danas je KIA jedna od najprofesionalnijih i najpouzdanijih institucija”, napisao je Haradinaj na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

Ostale vesti

 • "Nova vlada u Prištini da povuče takse što pre"

  italijanski ambasador u Srbiji Karlo Lo Kašo ocenio je da status kvo nije održiv, da je postizanje sporazuma za Beograd i Prištinu neophodan uslov za nastavak procesa približavanja EU, a da bi se dijalog nastavio neophodno je da Priština povuče takse što pre.

 • Drecun: Bejerovi stavovi neprihvatljivi

  Drecun: Bejerovi stavovi neprihvatljivi

  Predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju u Skupštini Srbije Milovan Drecun komentarišući jučerašnji izbora Petera Bejera za novog izvestioca Parlamentarne skupštine Saveta Evrope o situaciji na Kosovu, ističe da su stavovi nemačkog poslanika neprihvatljivi, da je on "malo izgubljen u vremenu" i zarobljen u sredini 20. veka.

 • Grenel: Nema

  Grenel: Nema "mini-šengena" bez Kosova

  Izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za razgovore između Prištine i Beograda, Ričard Grenel, pozdravio je inicijativu "balkanskog šengena", ističući da bi inicijativa mogla da bude uspešna "ako su svi iz regiona, uključujući Kosovo, uključeni u nju".

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane