Samoopredeljenje traži raspisivanje izbora nakon ostavke Haradinaja

Na ostavku Ramuša Haradinaja reagovao je lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti, koji je zatražio raspisivanje izbora.

Podeli ovaj članak sa:
 • Aljbin Kurti (Foto RSE)

"Treba odmah da idemo na izbore. Mislim da nemamo zašto da odugovlačimo stvari, sve ove manipulativne aritmetike su problem i nisu rešenje", kazao je Kurti.

On je rekao da treba odmah početi sa konsultacijama.

"Želimo da se odmah raspišu izbori i da počnu konsultacije s političkim strankama. Znamo da je to u rukama predsednika Hašima Tačija", izjavio je Kurti.

Ostale vesti

 • Špend Ahmeti podneo ostavku na mesto predsednika SDP

  Špend Ahmeti podneo ostavku na mesto predsednika SDP

  Predsednik Socijaldemokratske partije Špend Ahmeti podneo je ostavku na ovu funkciju i na svom Fejsbuku napisao, "budući da je od izbora 6. oktobra prošlo više od dva meseca, mi smo kao Socijaldemokratska stranka imali vremena da procenimo izborni rezultat i dogovorili smo se da ne upiremo prstom ni u koga pojedinačno, jer smo svi bili odgovorni za odluke za koje verujemo da su razumne i pravične".

 • Fila: Haški tribunal razmatrao dokument koji Ziberaj spominje

  Fila: Haški tribunal razmatrao dokument koji Ziberaj spominje

  Toma Fila, advokat i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije tvrdi da je dokument koji spominje savetnik odlazećeg ministra spoljnih poslova Kosova, Jetljir Ziberaj, razmatran u Haškom tribunalu i da predstavlja "pravi dokaz" da se rukovodstvo Socijalističke partije Srbije 17. februara 1999. zalagalo samo za mir, političko rešenje i ravnopravnost svih naroda na Kosovu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane