Vesti
Politika

S. Petrović: Lažno saopštenje OO SLS u Partešu

Nenad Cvetković nikada nije bio predsednik opštinskog odbora SLS u Partešu i u saopštenju koje je dostavljeno medijima lažno se predstavio, kaže Slobodan Petrović.
S. Petrović: Lažno saopštenje OO SLS u Partešu
Slobodan Petrović (Foto Kim)

„Predsednik opštinskog odbora SLS-a u Parešu je Goran Jancić. Osoba koja se potpisala nikada nije bila predsednik opštinskog odbora, tvrdim da se Cvetković nikada nije nalazio na toj poziciji“, izjavio je lider Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović reagujući na saopštenje OO SLS u Partešu kojeg je potpisao član ove stranke i kandidat za gradonačelnika Paretša na nedavno održanim loklanim izborima Nenad Cvetković.

Petrović je najavio da će unutar stranke biti održani izbori.

„Pokrenuta je inicijativa za izbore unutar stranke jer je to pravi način da vidimo da li je stranka privržena demokratskim principima i da li je zaista tačno da pojedinac može da se ponaša samovoljno“, rekao je Petrović.Ostale vesti

Predstavnici Beograda i Prištine nastaviće razgovore u Briselu u ponedeljak 27. septembra, potvrdio je specijalni predstavnik EU za dijalog Miroslav Lajčak.
  • 24.09.2020
Lajčak pozvao predstavnike Prištine i Beograda na sastanak
Specijalni izaslanik Evropske Unije (EU) za dijalog između Srbije i Kosova, Miroslav Lajčak poslao je pozivnice Prištini i Beogradu za novi susret u okviru pregovora o normalizaciji odnosa, saznaje Radio Slobodna Evropa (RSE) iz pouzdanih izvora u Briselu.
  • 24.09.2020
„ZSO nakon što Srbija prizna Kosovo“
O Zajednici srpskih optiština treba da se razgovara na predstojećem sastanku u Briselu, smatraju analitičari sa Kosova i dodaju da dijalog ne treba prekidati kada je konačno počeo da daje rezulate. Predsednika PDS-a Nenada Rašića izjava premijera Avdulaha Hotija je iznenadila.
  • 24.09.2020
Hoti: Ne znam da li će se održati sastanak u Briselu 28. septembra
O Zajednici srpskih opština se neće razgovarati, kazao je na konferenciji za medije u Prištini premijer Kosova Avdulah Hoti i dodao da ne zna hoće li će se naredna runda dijaloga Beograda i Prištine koja je zakazana za 28. septembar uopšte održati.
  • 24.09.2020
Štrahe: Sever Kosova treba dati Srbima
Bivši austrijski vicekancelar Hajnc Kristijan Štrahe ocenio da bi sever Kosova trebalo da pripadne Srbima.
  • 24.09.2020
Španija: Ne menjamo svoj stav o nezavisnosti Kosova
Ministarstvo spoljnih poslova Španije saopštilo je da ta zemlja nema razloga da promeni stav po pitanju priznanja nezavisnosti Kosova, prenosi Ljajmi.
  • 24.09.2020