Vesti
Politika

Porodice ubijenih i kidnapovanih: Imamo svedoke i dokaze o zločinima OVK

Dokazi o zločinima OVK postoje, neistinite su tvrdnje da ne postoje svedoci, očevici zlodela terorista, tvrde članovi porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.
Porodice ubijenih i kidnapovanih: Imamo svedoke i dokaze o zločinima OVK
Zid plača (Foto Tanjug)

"Imamo snimke logora sa zatočenim Srbima i članovima OVK koji su upravljali tim logorima, fotografije, ali i svedoke koji su bili očevici kidnapovanja ili stradanja Srba, Roma ali i Albanaca, u režiji pripadnika OVK", rekli su za Novosti.

Prema nezvaničnim saznanjima tog lista, nekadašnji lideri i borci OVK poslednjih meseci se intenzivno raspituju o dokazima koje poseduju članovi porodica kidnapovanih i ubijenih Srba i nealbanaca na KiM.Ostale vesti

Vučić: Spremni smo za nastavak dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nakon razgovora sa Miroslavom Lajčakom da je Srbija posvećena dijalogu sa Prištinom i spremna je za njegov nastavak "u svakom trenutuku kada kada bude pozvana u Brisel".

  • 03.03.2021
Čitaku zvanično završila mandat ambasadorke u SAD
Vljora Čitaku je zvanično završila svoj mandat ambasadorke Kosova u Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi KosovaPress.
  • 03.03.2021
Eljezi: Sutra se očekuje objavljivanje konačnih rezultata izbora

Konačni rezultati vanrednih parlamentarnih izbora održanih na Kosovu 14. februara biće poznati sutra, prenosi KosovaPress.

  • 03.03.2021
Selaković: Posvećeni dijalogu sa Prištinom, problem nedostatak poverenja

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković započeo je zvaničnu posetu Berlinu obraćanjem Odboru za EU nemačkog Bundestaga, gde je poručio da Srbija, čiji je spoljnopolitički prioritet punopravno članstvo u EU, ostaje posvećena dijalogu sa Prištinom, pod okriljem Unije, ali ukazao da je ono što je u ovom procesu značajan problem, nedostatak poverenja, prenosi RTS

  • 03.03.2021
“Sporazum”: U iščekivanju zvaničnih rezultata
U novoj emisiji “Sporazum” govorimo o političkoj situaciji na Kosovu nakon održanih vanrednih parlamentarnih izbora, sa posebnim akcentom na učešće nevećinskij zajednica. Analiziramo kakve promene na relaciji Priština – Beograd donosi izborni pobednik Aljbin Kurti ako uspe da formira svoju novu vladu.
  • 03.03.2021
Lajčak stiže u Beograd, danas razgovori sa Vučićem
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom u 18 časova.
  • 03.03.2021