Vesti
Politika

Petrović u poseti Policiji u Gračanici

Potpredsednik Vlade Kosova Slobodan Petrović posetio je u novogodišnjoj noći Policijsku stanicu u Gračanici.
Petrović u poseti Policiji u Gračanici
Petrović u poseti policajcima u Gračanici (Foto SLS)

Dežurnim policajcima Petrović je pola sata nakon ponoći poželeo puno uspeha i zdravlja u Novoj Godini.

"U noći kada većina gradjana slavi početak nove godine želeo sam da svoje najbolje želje uputim lično onim ljudima koji su zaduženi za bezbednost i mir i koji i ove noći vredno rade. Njima i njihovim porodicama želim puno zdravlja, sreće i uspeha a svim gradjanima da im 2014. godina bude godina u kojoj će ostvariti sve svoje želje" rekao je Petrović.

Petrović je noćas posetio i nekoliko porodica na centralnom Kosovu.Ostale vesti

Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u Srbiji
U palati "Srbija" završeno je zasedanje Saveta za nacionalnu bezbednost kojim je predsedavao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
  • 06.03.2021
Valjdet Sadiku imenovan za privremenog otpravnika poslova ambasade Kosova u SAD
Ambasador Valjdet Sadiku imenovan je za otpravnika poslova u ambasadi Kosova u Vašingtonu, saopštilo je kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova i dijaspore (MIPD).
  • 06.03.2021
Palmer: Nije pritisak, ali
SAD neće pritiskati, već ohrabruju Beograd i Prištinu da postignu sporazum o normalizaciji, kaže specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Metju Palmer.
  • 06.03.2021
EP 25. marta o Zapadnom Balkanu
Debata o izveštajima o napretku četiri balkanske države ka EU biće održana na mini-plenarnoj sednici Evropskog parlamenta 25. marta, saopšteno je u Briselu.
  • 06.03.2021
Osmani: KBS sledeće nedelje u prvu mirovnu misiju
Očekuje se da će pripadnici Kosovskih bezbednosnih snaga otputovati u prvu mirovnu misiju na svetu, koja će se izvoditi zajedno sa američkom vojskom, najavila je vršilac dužnosti predsednika Kosova Vjosa Osmani tokom obeležavanja godišnjice Epopeje OVK.
  • 05.03.2021
Optužnice protiv 14 budućih kosovskih poslanika, najviše iz Samoopredeljenja
Poslanička mesta u kosovskoj skupštini zauzele su i osobe koje se suočavaju sa pravosudnim procesom. Naime, podignuta je optužnica protiv 14 budućih poslanika, javlja Koha.
  • 05.03.2021