Petrović: Srpska lista u panici

Predsednik Opštinskog odbora SLS iz Štrpca Saša Đorđević dobio je rešenje o otkazu zato što nije hteo da pristupi Srpskoj listi, naveo je predsednik SLS Slobodan Petrović na vanrednoj konferenciji za novinare.

Podeli ovaj članak sa:
  • Slobodan Petrović i članovi SLS-a na konferenciji za novinare (Foto Kim)

Predsednik Opštinskog odbora SLS iz Štrpca Saša Đorđević, radink Doma zdravlja u Štrpcu tokom 25 godina, danas je dobio otkaz. Napominje da nije znao namere diretktora, sada bivšeg, kada ga je on pozvao na razgovor.

“Danas sam doživeo nešto što nisam očekivao od svog direktora. Tokom razgovora mi je pretio i pitao me: ’Gde sam? Šta sam? Na čijoj sam strani?’ Tražio je od mene da otpustim čitav odbor da ne bih dobio rešenje o otkazu. To nisam prihvatio, onda je pretio da ako se ne povuče ceo odbor, da su nam glave u pitanju”, rekao je Đorđević.

Đorđević je napomenuo da za ove pretnje ima audio i video dokaze.

Predsednik SLS Slobodan Petrović naveo je da se njihove slutnje o prljavoj kampanji ostvaruju. Predvodnici svih tih pretnju su zdravstveni radnici, ljudi koji su lekari, nosioci tih institucija.

“Ranije je direktor Doma zdravlja u Donjoj Gušterici Nebojša Milovanović pretio otkazom zaposlenoj radnici čiji je muž naš član. Zatim je direkor KBC u Gračanici dr Bratislav Lazić takođe pretio osobi čiji je muž član ove stranke, traživši da se povuku. Da bi došli do trećeg, diretktora Doma zdravlja u Štrpcu Saše Krstičevića. On je pretnje sproveo u delo. Predsedniku Opštinskog odbora SLS iz Štrpca Saši Đorđeviću uručio je rešenje o otkazu, zato što misli drugačije, zato što ne podržava Srpsku listu”, rekao je Petrović.

Petrović ističe da je “Srpska lista u velikoj panici, da nisu sigurni u sebe, a potvrda svemu tome je njihova izborna lista”.

“Mi smo još sigurniji da je naša pobeda na ovim izborima više nego izvesna”, rekao je Petrović.

Petrović je istakao da će iza svakog člana stranke, simpatizera, SLS biti kao što je bila i prethodnih godina.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane