Vesti
Politika

Petrović očekuje pobedu SLS-a u tri opštine

Predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović izjavio je nakon glasanja na biračkom mestu u Lapljem Selu da očekuje da će u tri opštine u kojima se za mesto gradonačelnika bore kandidati SLS-a oni i pobediti.
Petrović očekuje pobedu SLS-a u tri opštine
Slobodan Petrović (Foto KIM)

“Imajući u vidu da smo u prvom krugu imali više nego dobar rezultat i dobili preko 9.000 glasova to je nešto što ohrabruje i daje veću volju za radom. Očekujem da u tri opštine naši kandidati potvde podršku koju su imali u prvom izbornom ”, kazao je Petrović.

Petrović je dodao da je u odnosu na prvi krug glasanja atmosfera danas bila mirnija.

“Evidento je da je izlaznost manja nego u prvom krugu, ali to je nešto što je očekivano. Verujem da će se izbori završiti bez problema i da će se sutra krenuti sa onim ljudima koji će dobiti najveću podršku u realizaciji svih onih projekata i svega onoga što će ojačati kvalitet života naših građana”, izjavio je Petrović.Ostale vesti

CIK: Prebrojavanje uslovnih glasova, vodi Samoopredeljenje
Centar za brojanje i rezultate prebrojao je do sada oko 5.000 uslovnih glasova, nakon vanrednih parlamentarnih izbora koji su na Kosovu održani 14. febraura.
  • 01.03.2021
U Prištinu stiže Lajčak
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak počinje danas trodnevnu posetu Kosovu.
  • 01.03.2021
Sunjog: Kurtijev stav o dijalogu pozitivan pomak

Izjavu predsednika pokreta Samoopredeljenje i kandidata za novog premijera Aljbina Kurtija da će dijalog sa Beogradom biti među četiri prioriteta kosovske vlade šef kancelarije EU u Prištini Tomaš Sunjog ocenio je kao pozitivan pomak.

  • 28.02.2021
Dačić odbacuje nepostojeći non pejper EU i SAD o Kosovu
Ako neko planira da donosi neke non pejpere, poručujem im da ne gube vreme, rekao je danas za TV Pink predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, i dodao da je stav predsednika Srbije jasan - želimo kompromis i dogovor, ali ne prihatamo nikakve ucene.
  • 27.02.2021
Novčana pomoć Srbima na Kosovu najverovatnije u maju
Direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da će novčana pomoć Srbima na Kosovu najverovatnije biti isplaćena u maju.
  • 27.02.2021
Kurti ponovio da ne treba žuriti sa dijalogom
Kandidat za budućeg premijera Aljbin Kurti preneo je i ambasadoru Velike Britanije u Prištini Nikolasu Abotu da dijalog sa Beogradom ne treba požurivati, zalažući se za dobre pripreme za stabilan sporazum.
  • 27.02.2021