Vesti
Politika

Petrović: Ako ne bude pritisaka, očekujem dobre rezultate

Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović kazao je da je potpuno siguran da će, ukoliko bude prilike da građani glasaju slobodno i bez pritisaka SLS imati najbolje moguće rezultate, s obzirom na činjenicu da „jedino SLS iza sebe ima vidljive rezultate“.
Petrović: Ako ne bude pritisaka, očekujem dobre rezultate
Slobodan Petrović (Foto Kim)

„Očekujem da će na ovim izborima naši građani prepoznati svoje prave predstavnike i da to nisu puki glasači, nego i birači. Da na taj način mogu da izaberu svoje predstavnike i očekuju bolju i kvalitetniju sutrašnjicu za njih i njihove porodice“, rekao je Petrović.

Slobodan Petrović glasao je u biračkom cenru u Lapljem Selu. Zahvaljuje se svim ljudima koji su iskoristili svoje građansko pravo i onima koji će glasati Samostalnu liberalnu stranku.

„Koristim priliku da poželim puno uspeha svim političkim opcijama koje su u ovom izbornom procesu“, rekao je Petrović.Ostale vesti

Predstavnici Beograda i Prištine nastaviće razgovore u Briselu u ponedeljak 27. septembra, potvrdio je specijalni predstavnik EU za dijalog Miroslav Lajčak.
  • 24.09.2020
Lajčak pozvao predstavnike Prištine i Beograda na sastanak
Specijalni izaslanik Evropske Unije (EU) za dijalog između Srbije i Kosova, Miroslav Lajčak poslao je pozivnice Prištini i Beogradu za novi susret u okviru pregovora o normalizaciji odnosa, saznaje Radio Slobodna Evropa (RSE) iz pouzdanih izvora u Briselu.
  • 24.09.2020
„ZSO nakon što Srbija prizna Kosovo“
O Zajednici srpskih optiština treba da se razgovara na predstojećem sastanku u Briselu, smatraju analitičari sa Kosova i dodaju da dijalog ne treba prekidati kada je konačno počeo da daje rezulate. Predsednika PDS-a Nenada Rašića izjava premijera Avdulaha Hotija je iznenadila.
  • 24.09.2020
Hoti: Ne znam da li će se održati sastanak u Briselu 28. septembra
O Zajednici srpskih opština se neće razgovarati, kazao je na konferenciji za medije u Prištini premijer Kosova Avdulah Hoti i dodao da ne zna hoće li će se naredna runda dijaloga Beograda i Prištine koja je zakazana za 28. septembar uopšte održati.
  • 24.09.2020
Štrahe: Sever Kosova treba dati Srbima
Bivši austrijski vicekancelar Hajnc Kristijan Štrahe ocenio da bi sever Kosova trebalo da pripadne Srbima.
  • 24.09.2020
Španija: Ne menjamo svoj stav o nezavisnosti Kosova
Ministarstvo spoljnih poslova Španije saopštilo je da ta zemlja nema razloga da promeni stav po pitanju priznanja nezavisnosti Kosova, prenosi Ljajmi.
  • 24.09.2020