Vesti
Politika

Mustafa odbija Kurtija, šalje stari predlog DSK

Lider DSK Isa Mustafa odbacio je predlog Samoopredeljenja za koaliciju, piše Ljajmi.
Mustafa odbija Kurtija, šalje stari predlog DSK
Isa Mustafa i Aljbin Kurti (Foto Ekonomia Online)

Portparol DSK Besian Mustafa rekao je za lajmi.net da je lider DSK Isa Mustafa poslao pismeni predlog DSK usvojen na sastanku 8. januara.

„Danas je predsednik DSK Mustafa, na zahtev predsednika Samoopredeljenja, Aljbinu Kurtiju poslao predlog DSK usvojen na sastanku 8. januara 2020. “, izjavio je portparol DSK.

Takođe je najavio da danas neće biti sastanka Mustafe i Kurtija.

„Kao i uvek, o svakom sastanku Predsedništva ili Odbora vas obaveštavamo na vreme. Danas nema sastanaka. Bićete blagovremeno obavešteni o bilo kom događaju“, rekao je Besian Mustafa.Ostale vesti

Lajčak: EU podržava dijalog BG i PR
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak nastavio je razgovore sa ministrom spoljnih poslova Finske i državnim sekretarom za evropske poslove Češke o dijalogu Beograda i Prištine. "EU podržava dijalog Beograda i Prištine", poručio je Lajčak.
  • 23.09.2020
Daleko od normalizacije
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić umanjio je nade da bi sporazum o ekonomskoj saradnji sa Kosovom uz posredstvom Sjedinjenih Država mogao uskoro dovesti do političkog sporazuma, prenosi Rojters.
  • 22.09.2020
Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet ocenio je da će sporazum u Beloj kući dovesti do normalizacije ekonomskih odnosa između Kosova i Srbije.
  • 22.09.2020
Virtuelno otvorena kancelarija DFC u Beogradu
Izvršni direktor američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adam Boler i premijerka Ana Brnabić simbolično su, nakon potpisivanja zajedničke izjave, virtuelno otvorili kancelariju DFC u Beogradu.
  • 22.09.2020
„Benefit za sve od ekonomskog sporazuma“
Ekonomski sporazum iz Vašingtona će ojačati čitav zapadni Balkan i od njega će svi imati pozitivne benefite, uveren je Safet Grdžaliju bivši potpredsednik Privredne komore Kosova, dodajući da se ne može izmeriti da li će više dobiti Srbija ili Kosovo. „Svi dobijamo“, kaže za RTV Kim Grdžaliju.
  • 22.09.2020
Beler: Beograd i Priština se odlučili za narod
Izvršni direktor američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adam Beler čestitao je, posle sastanka u Ambasadi SAD sa predstavnicima Privrene komore Beograda i Prištine, na hrabrosti što su se "odlučili za narod, a ne za politiku".
  • 22.09.2020