Mustafa odbija Kurtija, šalje stari predlog DSK

Lider DSK Isa Mustafa odbacio je predlog Samoopredeljenja za koaliciju, piše Ljajmi.

Podeli ovaj članak sa:
 • Isa Mustafa i Aljbin Kurti (Foto Ekonomia Online)

Portparol DSK Besian Mustafa rekao je za lajmi.net da je lider DSK Isa Mustafa poslao pismeni predlog DSK usvojen na sastanku 8. januara.

„Danas je predsednik DSK Mustafa, na zahtev predsednika Samoopredeljenja, Aljbinu Kurtiju poslao predlog DSK usvojen na sastanku 8. januara 2020. “, izjavio je portparol DSK.

Takođe je najavio da danas neće biti sastanka Mustafe i Kurtija.

„Kao i uvek, o svakom sastanku Predsedništva ili Odbora vas obaveštavamo na vreme. Danas nema sastanaka. Bićete blagovremeno obavešteni o bilo kom događaju“, rekao je Besian Mustafa.

Ostale vesti

 • Hrvatska ambasadorka: Susedi prioritet

  Hrvatska ambasadorka: Susedi prioritet

  Ambasadorka Republike Hrvatske na Kosovu Danijela Barišić rekla je u emisiji Slobodno srpski da se nakon izbora novog hrvatskog predsednika Zorana Milanovića može očekivati nastavak politike zvaničnog Zagreba prema susedima.

 • U Berlinu danas o železnici, Đurić predvodi delegaciju Srbije

  U Berlinu danas o železnici, Đurić predvodi delegaciju Srbije

  Na osnovu dogovora specijalnog izaslanika predsednika SAD Ričarda Grenela sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, danas će se u Berlinu razgovarati o obnovi železničkog putničkog i kargo saobraćaja između centralnog Kosova i juga centralne Srbije, koji je u prekidu duže od dve decenije, a delegaciju Srbije će, kako saznaje Tanjug, predvoditi Marko Ðurić.

 • "Kfor ostaje dok god je potreban"

  Direktor za bezbednosnu politiku i partnerstvo u sektoru za politička pitanja NATO-a Džejms Meki u intervjuu za Danas rekao je da je misija Kfora na Kosovu spremna i sposobna da sprovodi svoj mandat dok god je to potrebno, ali da se dugoročno rešenje može postići samo dijalogom Beograda i Prištine.

 • Đurić: Važno je da ne odbacujemo dijalog

  Đurić: Važno je da ne odbacujemo dijalog

  Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kaže da Srbija pozdravlja američki predlog za boljom ekonomskom saradnjom Beograda i Prištine, ali da to ne znači da kao preduslov prihvata priznanje nezavisnosti. Važno je, ističe, da ne odbacujemo dijalog i da smo spremni za pregovore, pod uslovom da to želi i albanska strana.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane