Milena Ivanović: Imena ubica saopštiću tek kada budem sto odsto sigurna

Uskoro se navršava godinu dana od ubistva jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića. Njegova supruga Milena Ivanović, koja vodi svoju istragu, kaže da može samo da pretpostavi ko ga je ubio i da će imena saopštiti tek kada bude sto posto sigurna.

Podeli ovaj članak sa:
  • Milena Ivanović (Foto N1)

Neću u nikoga da upirem prstom, to su ozbiljne stvari, ali onda kada budem sto posto sigurna i kada sklopim svoju priču, kazaću to onome kome bi i trebalo da kažem, rekla je Ivanović za TV Prva, a prenosi sajt B92.

Podsetila je da vodi svoju istragu o ubistvu svog supruga, kao i da mnogo stvari zna, o kojima šira javnost nije obaveštena.

"Sa Oliverom sam delila život i u teškim situacijama. Bio je tri i po godine nepravedno pritvoren. za to vreme preko mene su išli svi ti važni kontakti, i sa strancima i drugim važnim ljudima. Ja sam prenosila sve te informacije Oliveru. Kada je izašao iz pritovra ukrstili smo te informacije, koje je imao on, a koje ja“, kaže Milena Ivanović.

“Kad se tako nešto desi teško da verujete drugima, zato sam odlučila da ja pokušam da sklopim sliku šta se desilo i pronađem odgovor na pitanje ko je ubio Olivera. Imam mnogo informacija o tome, raznih, i onih koje namerno podmeću i sve to treba složiti i reciklirati“, dodala je ona.

Na pitanje da li zna ili da li može da pretpostavi ko stoji iza ubistva njenog supruga, kazala je da može da pretpostavi, ali i ističe da je reč o ozbiljnim stvarima i da ne može da, na osnovu svojih saznanja, upire prstom u bilo koga. Onda kada budem znala sa sigurnošću, tada ću reći to ljudima kojima to treba da kažem, dodala je ona.

Govoreći o tome ko su bili njegovi neprijatelji, Milena Ivanović je podsetila da je on imao političke protivnike tokom izbora u Kosovskoj Mitrovici jer je na izbore za gradonačelnika išao sam nasuprot listi koju je podržala država.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane