Vesti
Politika

Marić i Vujičić posetili Opštinu Gračanica

Poslanici SNS-a u Skupštini Srbije Ljubomir Marić i Danijela Vujičić posetili su danas Opštinu Gračanica. Mediji nisu bili obavešteni o ovom sastanku.
Marić i Vujičić posetili Opštinu Gračanica
Marić i Vujičić sa Popovićem (Foto Srpska lista)

Kako je na svojoj Fejsbuk stranici objavio poslanik Marić, sa predsednikom Opštine Gračanica razgovarano je o infrastrukturnim projektima i budućim planovima lokalne samouprave. Jedan od takvih projekata je izgradnja predškolske ustanove u Gračanici.

Vujičić i Marić su istakli da takvi i slični projekti doprinose razvoju lokalne samouprave.

Kako je navedeno, Popović je sa poslanicima razgovarao i o ekonomskim temama, najviše o mogućnosti otvaranja novih radnih mesta, ali i drugim pitanjima.Ostale vesti

Tramp: Lideri Srbije i Kosova su se grlili u Beloj kući

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp se u okviru kampanje za predsedničke izbore u novembru, svojim pristalicama ponovo pohvalio sporazumom koji su Beograd i Priština početkom meseca postigli u Vašingtonu.

  • 28.09.2020
Novi ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan izjavio je da Izrael tehnički još nije priznao Kosovo.
  • 27.09.2020
Vučić o dijalogu: Za tango je potrebno dvoje
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija spremna za razgovore sa Prištinom, za teška rešenja, ali i dodao da je za "tango potrebno dvoje".
  • 26.09.2020
Lajčak: Odlaže se sastanak delegacija Beograda i Prištine u Briselu
Sastanak pregovaračkih delegacija Beograda i Prištine, koji je trebalo da bude održan u ponedeljak, odložen je, saopštio je specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak.
  • 25.09.2020
Grenel: Obe strane za jezero Tramp
Beograd i Priština saglasni su da se jezero Gazivode ubuduće zove po predsedniku Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donaldu Trampu, objavio je na Tviteru njegov specijalni izaslanik za pregovore Ričard Grenel.
  • 25.09.2020
Povodom najave da će se sledeće nedelje u Briselu održati samo tehnička runda razgovora Beograda i Prištine uz izostavljnje pitanja Zajednice srpskih opština sa agende, u Briselu kažu da su "datumi i agenda" isključivo u rukama dve strane koje pregovaraju.
  • 25.09.2020