Ko je koga napao?

Predsednik SLS i poslanik u Skupštini Kosova Slobodan Petrović napadnut je od strane člana Srpske liste, Milana Kostića, javlja RTK live.

Podeli ovaj članak sa:
 • Priština, Skupština Kosova (Foto Kim)

Prema naovidima ove televizije, Petrovića je Kostić fizički napao u jednom restoranu u Prištini.

Nakon ovog događaja reagovala je Kosovska policija koja je ispitala osobu koja je napala Petrovića. Incident je potvrdio i sam Petrović.

Srpska lista: Petrović napao Kostića

Međutim, u saopštenju Srpske liste navodi se da je Slobodan Petrović napao Kostića i da je zbog toga priveden u policiju.

Prema tvrdnji predstavnika Srpske liste, Kostić je samo dao izjavu o celom događaju.

“Prilikom privođenja Slobodana Petrovića, visoki funkcioner njegove stranke Boban Stanković je u prisustvu policije na račun Kostića izrekao više ozbiljnih pretnji", saopštava Srpska lista.

“Nakon 1999. godine ovo je prvi put da u Prištini Srbin bude žrtva napada od strane drugog Srbina", navodi Srpska lista uz brojne optužbe na račun Petrovića.

Srpska lista zahteva od policije i zužilaštva da preduzmu neophodne radnje protiv Petrovića i Stankovića, jer je kako ističu, njihovo ponašanje neprihvatljivo.

Ostale vesti

 • Simić: Odluka Vrhovnog suda je protivzakonita

  Simić: Odluka Vrhovnog suda je protivzakonita

  Potpredsednik Srpske liste Igor Simić kritikovao je odluku Vrhovnog suda Kosova kojom se potvrđuje ranije doneta odluka Centralne izborne komisije da je glasanje na predstojećim izborima moguće samo sa kosovskim ličnim dokumentima.

 • Ima li predstavnika Srba u CIK-u

  Ima li predstavnika Srba u CIK-u

  Srpski član CIK-a Stevan Veselinović obratio se medijima saopštenjem 10. septembra navodeći da je “napustio sednicu CIK-a ne želeći više da učestvuje u radu ove institicije dok se god donose nezakonite odluke”, nakon što je CIK odlučio da na predstojećim izborima birači neće moći da se identifikuju srpskim ličnim kartama. Istraživali smo imaju li Srbi još uvek svog predstavnika u ovom telu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane