Kad se gleda iz Brisela...

Briselski dijalog i normalizacija odnosa Beograda i Prištine uoči majskih izbora za Evropski parlament teme su novog izdanja emisije "Sporazum".

Podeli ovaj članak sa:
  • Ilustracija (Foto printskrin)

O najavljenom, pred evropske izbore koji će se odžati krajem maja, ali i o narednom susretu prištinskih i beogradskih lidera u Berlinu za uskršnji vikend, govore novinari: Slobodan Georgijev iz Beograda, Violeta Oroši iz Prištine i Goran Avramović iz Čaglavice.

"Sporazum" će biti emitovan na programu TV Mreže, RTV Kim i TV Mitrovica u sredu, 17. aprila od 21:00.

Ostale vesti

  • "Podrška postizanju sporazuma sa Prištinom"

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, nakon razgovora sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom koji je trajao skoro tri puta duže nego što je predviđeno, da gotovo ni sa kim nije imao tako dug razgovor u četiri oka. Makron poručuje da je Srbija velika evropska nacija.

  • „Razgraničenje je rešenje u nedostatku rešenja“

    „Razgraničenje je rešenje u nedostatku rešenja“

    „Ako Srbima kažete da je nezavisnost Kosova rešenje to znači destabilizaciju“. Zato rešenje treba tražiti u okviru Rezolucije 1244, smatra Rada Trajković. Dukađin Gorani veruje da će rešenja biti i da će ono biti posledično. Za Nenada Rašića i Antona Berišaja podela je nešto najgore i ona kao opcija nije prihvatljiva.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane