Vesti
Politika

Jevtić: Pobeda Srpske liste biće "poraz vragu"

Kandidat za gradonačelnika Štrpca Dalibor Jevtić izjavio je na početku predizborne kampanje, da će "pobeda Srpske liste na lokalnim izborima i jedinstvo koje u njoj vlada biti `poraz vragu`“.
Jevtić: Pobeda Srpske liste biće
Dalibor Jevtić (Foto arhiva Kim)

Jevtić je na Tviteru nalogu napisao da će jedinstvom i poštovanjem, ali i "napornim radom pobediti mržnju onih koji su protiv Srpske liste i jedinstva".

"Hvala predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci i svemu što je radio i radi za bolji život Srba na КiM. Pobeda Srpske liste i naše jedinstvo biće ’poraz vragu’!“,, napisao je Jevtić.

 Ostale vesti

Do 18 časova na referendumu u Srbiji glasalo 25,25 odsto birača
Direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin Kovačević rekao je da je do 18 časova na teritoriji cele Srbije glasalo 25,25 odsto birača.
  • 16.01.2022
Članovi ’’Srpskog opstanka’’ pokušali da glasaju u pošti, policajac ih nije pustio
Građanska inicijativa "Srpski opstanak" odrzala je protest u centru Kosovske Mitrovice tokom kojeg je 15-ak aktivista prošetalo od spomenika knezu Lazaru do glavnog ibarskog mosta noseci transparent "S Gazivoda svice zora, nismo mi dijaspora - ne 16. 1. 2022".
  • 16.01.2022
Aleksić: Morali su da se stvore uslovi za glasanje na referendumu
Tokom boravka u Kosovskoj Mitrovici, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da su morali da se stvore uslovi da i Srbi na Kosovu glasaju na referendumu koji je organizovala Srbija.
  • 16.01.2022
I u Štrpcu i Kuscu mirni protesti Srba
Mirni protesti povodom zabrane kosovskih institucija u Prištini o održavanju referenduma na Kosovu održani su i u Štrpcu i Kuscu.
  • 16.01.2022
Srbi iz Kosovskog Pomoravlja masovno idu na glasanje u Vranje
Srbi iz Kosovskog Pomoravlja masovno su jutros krenuli ka Vranju gde će učestovati na referendumu Republike Srbije i ostvariti svoje građansko pravo, nakon odluke Prištine da im uskrati mogućnost da glasaju u svojim mestima.
  • 16.01.2022
Srpski opstanak inicirao izradu statue Olivera Ivanovića
Građanska inicijativa "Srpski opstanak" inicirala je izradu statue Olivera Ivanovića u prirodnoj veličini.
  • 16.01.2022