"Hronično sam bolestan, novinari s tim nemaju veze"

Predsednik Srbije, na konferenciji za medije, odgovorio na komentare da je novinar N1 nije kriv za njegov iznenadni odlazak na VMA.

Podeli ovaj članak sa:
 • Aleksandar Vučić (Foto Tanjug)

Upitan od novinara N1 TV da prokomentariše navode da je novinar te televizije Miodrag Sovilj "kriv" što je u petak po podne primljen u bolnicu i da li je ispravno okriviti novinare, Aleksandar Vučić je odgovorio: "Nikakve veze čovek s vaše televizije nema s mojim zdravstvenim stanjem."

"Ja sam ja sam hronično bolestan čovek", dodao je Vučić. Objasnio je i da je na konferenciju došao pod terapijom, celodnevnom i da to nije nikakva tajna.

"Da li mi smeta kada neko ko bi trebalo da bude novinar kaže - nemoj da se baviš tim poslom ako ne možeš da podneseš - mogu. Radujem se jer uz pomoć tih pitanja lakše objašnjavam narodu razliku između istine i laži", rekao je Vučić.

"Dakle, moje zdravstveno stanje nema veze sa N1. To su moji problemi. Nisam neko s najboljim zdravljem, ali dok imam energije boriću se. Da ne pričam sad kolika mi je pretkomora, za to su potrebne godine, a ne jedan dan, koji mi je doneo toliko političkog zadovoljstva", rekao je Vučić.

Rekao je i da nikada nije bežao od pitanja, jer mu "ona pružaju veliku priliku da na nabolji način raskrinka neistine pojedinih medija i laži protivnika".

"Meni ne postoji bolja prilika nego da, kada izađete s neistinama, meni omogućite prostor da ukažem na to koliko nemate argument. Suština uspeha koji sam imao do sada je u tome što nikada nisam bežao, skrivao se ili sklanjao pod tepih probleme, i jer sam se borio i odgovarao, zahvaljujući istini i argumentaciji napornog rada i uvek pobeđivao bez problema", kazao je Vučić.

Prema njegovim rečima, uvek je tako pobeđivao protivnike. "Uvek sam bio i uvek ću biti spreman i neka se ne raduju, pobediću ih sve zajedno, argumentima, jer većini nije stalo do pitanja već do marketinga", zaključio je.

Ostale vesti

 • Tači: Korist od mudrog pozicionaranja saveznika

  Tači: Korist od mudrog pozicionaranja saveznika

  Kosovski predsednik Hašim Tači sastao se danas u Berlinu sa bivšim specijalnim izaslanikom SAD za Kosovo od 2005. do 2006. godine Frenkom Visnerom i bivšom visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku Ketrin Ešton.

 • TOK: Nismo imali uvid u optužnice prištinskog tužilaštva

  TOK: Nismo imali uvid u optužnice prištinskog tužilaštva

  Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) i dalje vodi predistražni postupak protiv neidentifikovanih izvršilaca u slučaju ubistva predsednika GI SPD Olivera Ivanovića, rečeno je Insajderu u tom tužilaštvu. Kako su naveli, TOK nije imao uvid u optužnicu koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo pre nekoliko dana podnelo Osnovnom sudu u Prištini protiv šest osoba.

 • Haziri: Sporazum DSK i Samoopredeljenja za nekoliko dana

  Haziri: Sporazum DSK i Samoopredeljenja za nekoliko dana

  Zamenik predsednika Demokratskog saveza Kosova Ljutfi Haziri izjavio je da je postizanje koalicionog sporazuma sa pokretom Samoopredeljenje pitanje dana, dodajući da će razgovori predstavnika dveju stranaka biti nastavljeni kada se Aljbin Kurti vrati iz inostranstva.

 • Vučić Merkelovoj: Ukidanje takse pa dijalog

  Vučić Merkelovoj: Ukidanje takse pa dijalog

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je, u telefonskom razgovoru, nemačkoj kancelarki Angeli Merkel utiske nedavnog sastanka u Parizu i govrio o mogućnostima za nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane