"Greškom ušao na parking ministarstva, nema ničeg sumnjivog"

Policija Kosova saopštila je da nije otvorila slučaj povodom privođenja jedne osobe srpske nacionalnosti koja je vozilom greškom ušla na parking Ministarstva bezbednosnih snaga Kosova.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto arhiva Kim)

"Slučaj nije otvoren jer nije bilo ničega sumnjivog", izjavili su iz kosovske policije za portal Insajderi.

Portparol ministarstva BSK Ibrahim Šalja je prethodno izjavio da je jedna osoba zaustavljena, jer je ušla na parking ministarstva.

"Jedan građanin srpske nacionalnosti, a ne novinar, po svemu sudeći zbog neinformisanosti, ušao je vozilom na parking Ministarstva BSK. Zbog povećanih mera sigurnosti, pred transformaciju BSK i manifestaciju koja se sutra organizuje, vojna policija je legitimisala osobu i predala je Policiji Kosova, koja nastavlja procedure prema zakonu", kazao je Šalja.

Mediji su nešto ranije preneli da su dve osobe srpske nacionalnosti uhapšene su na parkingu Ministarstva bezbednosnih snaga Kosova u Prištini.

Ostale vesti

 • Analitičari u Prištini: Parlamentarni izbori na jesen

  Analitičari u Prištini: Parlamentarni izbori na jesen

  Kosovska vlada, predvođena Ramušom Haradinajem uspela je da izgura godinu i po dana svog mandata, uprkos nedostatku stalne nadpolovične poslaničke većine u parlamentu, zahtevima opozicije za njeno rušenje, ali i nezadovoljstvu koalicionog partnera Demokratske partije Kosova, zbog uvođenja takse od 100 odsto na srpske proizvode, na čijem ukidanju insistiraju vodeće zapadne zemlje, a koja koči nastavak dijaloga sa Beogradom.

 • Dačić: Socijalisti nikada neće izdati Srbe na Kosovu

  Dačić: Socijalisti nikada neće izdati Srbe na Kosovu

  Predsednik SPS Ivica Dačić primio je, povodom 15 godina od pogroma Srba na Kosovu, predstavnike opštinskih i okružnih odbora SPS sa Kosova, sa kojima je razgovarao o pitanjima od značaja za njihov opstanak, o funkcionisanju lokalnih samouprava, zdravstva, prosvete i drugim pitanjima položaja Srba na Kosovu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane