Gradonačelnik Južne Mitrovice prelazi u Samoopredeljenje

Gradonačelnik Južne Mitrovice, Agim Bahtiri, ozvaničiće u petak prelazak u Pokret Samoopredeljenje, u stranku koju predvodi Aljbin Kurti, potvrdio je Bahtiri za Kohavision (KTV).

Podeli ovaj članak sa:
 • Foto: Gazeta express

„Da, istina je. U petak ću pristupiti Samoopredeljenju“, kratko je rekao.

Bahtiri je izabran za gradonačelnika Južne Mitrovice kao kandidat Pacolijeve Alijanse za novo Kosovo (ANK), ali je tokom dva mandata, u Skupštini Južne Mitrovice imao podršku odbornika Samoopredeljenja.

Agim Bahtiri je rođen 15. marta 1960. godine u Mitrovici. Na mestu gradonačelnika Južne Mitrovice je od 2013, a mediji su isticali njegovo glasno zalaganje da se opštine Južna i Severna Mitrovica ujedine, naročito nakon odluke četiri gradonačelnika sa severa Kosova da daju ostavke, u novembru prošle godine posle uvođenja taksi na robu iz Srbije.

 

Ostale vesti

 • Ima li predstavnika Srba u CIK-u

  Ima li predstavnika Srba u CIK-u

  Srpski član CIK-a Stevan Veselinović obratio se medijima saopštenjem 10. septembra navodeći da je “napustio sednicu CIK-a ne želeći više da učestvuje u radu ove institicije dok se god donose nezakonite odluke”, nakon što je CIK odlučio da na predstojećim izborima birači neće moći da se identifikuju srpskim ličnim kartama. Istraživali smo imaju li Srbi još uvek svog predstavnika u ovom telu.

 • Stefanović: Priština pokušava da skrene pažnju Srbije s teme o Interpolu

  Stefanović: Priština pokušava da skrene pažnju Srbije s teme o Interpolu

  Srbija ne odustaje od aktivnog lobiranja protiv članstva Kosova u Interpol, poručio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uz ocenu da su izjave iz Prištine o tome da razmišljaju da li da ponovo apliciraju za ućlanjenje u tu organizaciju "politička priča" i pokušaj da se skrene pažnja Srbije sa te teme.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane