Goraždevac: Sporne stare lične karte

Zbog nedoumice da li birači mogu da glasaju sa starim ličnim kartama, na biračkom mestu u Goraždevcu se stvorila velika gužva.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ilustracija (Foto N1)

Kako javlja novinar Radija Goraždevac, na biračkom mestu broj tri za Peć stvorila se velika gužva zbog pitanja da li osobe sa starim ličnim kartama mogu da glasaju.

Takođe je i dalje primetan izvestan broj lica u okolini biračkog mesta koji upisuju svoje sigurne glasače.

„Njih najviše predvode ljudi koji su ispred Srpske napredne stranke i SPS-a. Takođe, neka lica, koja se nalaze u blizini biračkih mesta, predstavljaju se da dolaze ispred Kancelarije za Kosovo i Metohiju i time se stvara dodatni pritisak na ljude koji dolaze da glasaju“, javlja novinar Radio Goraždevca Darko Dimitrijević.

Inače, jutros u sedam časova otvorena su sva biračka mesta u Domu kulture u Goraždevcu za Istok, Peć i Klinu kojima je pridodato i četvrto biračko mesto za veliku Hoču.

Na glasačkom mestu za Veliku Hoču još uvek nema birača, osim članova odbora koji su na kutijama. Kako Radio Goraždevac saznaje, očekuje se organizovani dolazak glasača iz Velike Hoče i Orahovca.

Do sada je najviše birača izašlo na biračkom mestu Peć, preko 100 od hiljadu upisanih, dok je na biračkom mestu Istok i Klina glasalo tek po nekoliko glasača. Dolazak ostalih se očekuje tokom dana.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane