Vesti
Politika

Cvetković: Sedamnaestog su izbori, osamnaestog smo Srpska lista

Kandidat Građanske inicijative "Narodna sloga" Nenad Cvetković kaže da nema ništa protiv Srpske liste, već protiv njihovog kandidata za gradonačelnika opštine Parteš-Pasjane Dragana Petkovića.
Cvetković: Sedamnaestog su izbori, osamnaestog smo Srpska lista
Nenad Cvetković (Foto Kim arhiva)

"Mi nemamo ništa protiv Srpske liste. Sedamnaestog su izbori, a mi ćemo 18. biti Srpska lista. Znači, mi imamo protiv kandidata Srpske liste na lokalu u opštini Parteš. Četiri godine nije ništa, baš ništa uradio. Nije primio nijednog čoveka na razgovor za četiri godine. On živi u Beogradu, a ovde se vodi kao gradonačelnik. Mi nemamo ništa protiv Srpske liste, niti ljudi iz Srpske liste", ponavlja Cvetković.

Govoreći o uslovima za održavanje kampanje, Cvetković kaže da su oni teški zbog pandemije koronavirusa. Sve se, kaže, svodi na razgovore telefonom i društvene mreže.

"Kandidat Srpske liste održava kampanju kupujući glasove, kao što je radio i prošli put. Isto to radi i sad, kupuje glasove, maltretira narod, zovu tlefonom non-stop. Mi smo zadovoljni kampanjom. Podsećam građane na to šta sam radio kada sam bio gradonačelnik, govorim im da će tako da bude. Niko nije izgradio onoliko koliko sam ja izgradio. Oduševljeni su što smo se kandidovali i što sam se ja lično kandidovao jer nema drugih kandidata", kaže on.

Na pitanje RTV Kim, šta nudi u ovoj kampanji, Cvetković odgovara: "Mi, konkretno, građanima nudimo poverenje, zapošljavanje, kao što sam i u prethodnom periodu radio, izgradnju kuća. Izgradio sam par naselja u Budrigi", zaključio je Cvetković.Ostale vesti

Članovi ’’Srpskog opstanka’’ pokušali da glasaju u pošti, policajac ih nije pustio
Građanska inicijativa "Srpski opstanak" odrzala je protest u centru Kosovske Mitrovice tokom kojeg je 15-ak aktivista prošetalo od spomenika knezu Lazaru do glavnog ibarskog mosta noseci transparent "S Gazivoda svice zora, nismo mi dijaspora - ne 16. 1. 2022".
  • 16.01.2022
Aleksić: Morali su da se stvore uslovi za glasanje na referendumu
Tokom boravka u Kosovskoj Mitrovici, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da su morali da se stvore uslovi da i Srbi na Kosovu glasaju na referendumu koji je organizovala Srbija.
  • 16.01.2022
I u Štrpcu i Kuscu mirni protesti Srba
Mirni protesti povodom zabrane kosovskih institucija u Prištini o održavanju referenduma na Kosovu održani su i u Štrpcu i Kuscu.
  • 16.01.2022
Srbi iz Kosovskog Pomoravlja masovno idu na glasanje u Vranje
Srbi iz Kosovskog Pomoravlja masovno su jutros krenuli ka Vranju gde će učestovati na referendumu Republike Srbije i ostvariti svoje građansko pravo, nakon odluke Prištine da im uskrati mogućnost da glasaju u svojim mestima.
  • 16.01.2022
Srpski opstanak inicirao izradu statue Olivera Ivanovića
Građanska inicijativa "Srpski opstanak" inicirala je izradu statue Olivera Ivanovića u prirodnoj veličini.
  • 16.01.2022
Mitrovčani krenuli u Rašku na glasanje
Građani Kosovske Mitrovice uputili su se u 12 časova ka Raški, kako bi iskoristili svoje glasačko pravo i izjasnili se na referendumu, da li su za potvrđivanje Akta o promeni Ustava.
  • 16.01.2022