Božović: Zašto i kome smeta grafit sa likom Olivera Ivanovića?

Nakon objava na društvenim mrežama da su u Nišu prekrečeni grafiti sa likom Olivera Ivanovića, potpredsednica GI SDP Ksenija Božović postavlja pitanje „zašto i kome su smetali grafiti sa likom najuticajnijeg lidera Srba sa KiM?“.

Podeli ovaj članak sa:
 • Grafit sa likom Olivera Ivanovića(Foto N1)

Na društvenim mrežama su osvanule fotografije na kojima se uoči godišnjice obeležavanja 20 godina od NATO bombardovanja SR Jugoslavije kreče grafiti sa likom Olivera Ivanovića.

Potpredsednica GI SDP Ksenija Božović pita „zašto i kome su smetali grafiti sa likom najuticajnijeg lidera Srba sa KiM?“.

„Da li im je možda zasmetao njegov pogled sa tog grafita? Umesto da zajedno sa nama pokažu jedinstvo i zabrinutost, i da zajedno sa nama traže da se nalogodavac i ubica Olivera Ivanovića što pre pronađe, oni rade takve stvari, njima i mrtav Oliver Ivanović, kao i taj grafit na zidu smeta“, kazala je Božovićeva za RTV Kim.

Božovićeva ističe da su iz GI-SDP veoma razočarani, jer je, kako kaže, i on nevino stradao, te da je tako nešto moglo biti urađeno samo po nalogu lokalnih vlasti u Nišu.

„To što je urađeno u Nišu ostaće upamćeno i zapisano, to je moglo da bude urađeno samo po nalogu lokalnih vlasti“, kazala je Božovićeva.

Nakon višečasovnih telefonskih poziva Sekretarijatu za poslove uprave i građanska stanja u Nišu na koji smo upućeni, redakcija RTV Kim nije mogla da dobije potvrdu ili negaciju navoda o krečenju grafita, jer nam se niko od nadležnih nije javio.

Ostale vesti

 • Vučić ponovo optužuje Radu Trajković

  Vučić ponovo optužuje Radu Trajković

  Jučerašnje navode tabloida Alo potvrdio je ranije danas predsednik Srbije koji je tokom konferencije za novinare, dok su iza njega stajali Srbi sa KiM, pokazao medijima dokument, kako je rekao, tužilaštva Kosova, o zahtevu za produženje pritvora Spasojeviću i Rošiću.

 • Hodža: Pritvor još nije produžen

  Hodža: Pritvor još nije produžen

  Kosovski tužilac Sulj Hodža, u izjavi za KoSSev danas potvrđuje da je zahtev za produžetak pritvora osumnjičenima u slučaju ubistva Ivanovića podnet, ali dodaje da sud još uvek nije doneo odluku. Potvrđuje i da je Trajković ispitana prošle godine u Prištini.

 • Vučić: Očekujem brojne pritiske

  Vučić: Očekujem brojne pritiske

  Predsednik Aleksandar Vučić je rekao da očekuje brojne pritiske kako bi Srbija učinila dodatne ustupke i umirila Albance, da bi oni onda ukinuli takse. Poručio je da Srbija ultimatume iz Prištine ne može da trpi doveka bez odgovora. Srbija će se za sebe boriti civilizovanim metodama, istakao je Vučić.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane