Počelo odvoženje smeća

Posle više od dve nedelje počelo je odvoženje smeća na teritoriji opštine Gračanica. Opština je angažovala novu komunalnu službu pa se očekuje da svi kontejneri u toku dana budu ispražnjeni.

Podeli ovaj članak sa:
  • Foto OG

Direktor Odeljenja javnih službi u Opštini Gračanica Jelena Stojanović izjavila je KIM radiju da je opština u cilju poboljšanja pružanja javnih usluga i zaštite životne sredine angažovala komunalnu službu „Pastrimi“ na raščišćavanju smeća na teritoriji opštine.

“Opština Gračanica je u saradnji sa USAID-om finansirala kupovinu 300 kontejnera i dve hiljade individualnih kanti za odlaganje smeća.  Kante nisu podeljene svim domaćinstvima jer su na to uticali vremenski uslovi. U toku ovog meseca kante će dobiti sva domaćinstva, a prvi računi će stići od 1. do 5. marta“, rekla je Stojanovićeva.

Pod sloganom "Nije teško biti fin“ i „Moja Opština-čista Opština“, Odeljenje za javne službe Opštine Gračanica poziva stanovništvo Opštine da zajedno, korak po korak, idu ka stvaranju lepše i zdravije životne okoline.
 

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane