Vesti

Neprohodni svi putevi u regionu Kosovske Kamenice

Putevi u Kosovskom Pomoravlju su zavejani. Svi prilazi Kosovskoj Kamenici od jutros su neprohodni. Potpuno je odsečeno od sveta desetak zaseoka u ovoj opštini a lokalnim putevima se takođe ne može, saznaje KIM radio.
Neprohodni svi putevi u regionu Kosovske Kamenice
Kosovo jutros (Foto KIM)

Nekoliko desetina domaćinstava u regionu Kosovske Kamenice je od sinoć ponovo u snežnoj blokadi.  Zavejani su putevi a ekipe komunalnog preduzeća ne mogu da postignu da očiste ni glavne saobraćajnice, izjavio je KIM radiju zamenik predsednika opštine Kosovska Kamenica Ivan Petrović.

“Struje uglavnom ima ali u ovima ravničarskim selima kao što su Ranilug  i Korminjane situacija je zaista teška. Saobraćaj je na celoj teritoriji Kosovske Kamenice u potpunom prekidu”, rekao je Petrović.

On je dodao da puteve u ovom regionu čisti preduzeće AD “Magistrala” iz Beograda.Ostale vesti

Instalacija
U sklopu druge faze izgradnje kružnog toka na raskrsnici ulica Kralja Petra I i Knjaza Miloša postavljen je natpis „Volim Kosovsku Mitrovicu“, koji će krasiti sam grad i tako ispratiti aktuelni trend promocije koji je već zastupljen i u brojnim drugim gradovima centralne Srbije.
  • 03.08.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017