Vesti

Milan Ivanović v.d. direktor Zdravstvenog centra

Doktor Milan Ivanović imenovan je za vršioca dužnosti direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici.
 • 01.03.2013
 • 02:10 h
 • Kontakt plus radio
 • komentara:
 • pregleda: 4798
Milan Ivanović v.d. direktor Zdravstvenog centra
Milan Ivanović (Foto KIM)

Jedan od prvih koraka biće rešavanje problema u vezi sa neisplaćenim ličnim dohocima zaposlenima u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici, rekao je Ivanović u izjavi Kontakt Plus radiju.

"Očekujem isplatu zarađenih plata iz prethodnog perioda i dobru saradnju sa Ministarstvom zdravlja i ostalim institucijama Republike Srbije, pre svega sa RFZO", rekao je Ivanović.

Podsećajući da plate zaposlenima u Zdravstvenom centru nisu isplaćene skoro dva meseca, Ivanović je rekao da ima obećanje iz nadležnog ministarstva i predstavnika Kacelarije za Kosovo i Metohiju da će taj problem biti rešen u narednih nedelju dana.

On je izrazio očekivanje da će biti unapređeno pružanje zdravstvene zaštite u Kosovskoj Mitrovici i da će se veoma brzo rešiti akutna pitanja u mitrovačkoj bolnici, kao što je stavljanje u funkciju skenera.

Sve to je u cilju boljih stvaranja uslova za pružanja adekvatne zdravstvene zaštite pacijenatima, dodao je Ivanović, ističući da se radi o jednoj od najznačajnih, a ako ne i najznačajnijoj srpskoj instituciji na Kosovu.

Dosadašnji direktor Zdravstvenog centra bio je Milan Jakovljević.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
 • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
 • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
 • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
 • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
 • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
 • 14.10.2017