Kvarovi otklonjeni, restrikcije struje smanjene

Kvar na dalekovodu u Gračanici prouzrokuvan lošim vremenom otklonjen je danas oko 11 časova, a pola sata kasnije i Blok B2 Termoelektrane Obilić ponovo je krenuo sa radom, tako da će biti smanjene  i restrikcije električne energije, saznaje KIM radio.

Podeli ovaj članak sa:
  • Foto KIM

Direktror Odeljenja za javnu službu Opštine Gračanica, Jelena Stojanović kazala je da je kvar na dalekovodu u Gračanici otklonjen u 11 časova.

“Od juče su službe na terenu i prate sva dešavanja. Kvar na dalekovodu kod groblja u Gračanici je saniran tako da su sela Dobrotin, Gornja Gušterica, Livađe i Sušica dobila struju”, kazala je Stojanovićeva.

Koodinator za medije u Kosovsko elektro-energetskoj korporaciji Surmije Kika, za KIM radio je kazala da je pored Bloka B1, danas bilo kvara i na Bloku B2, ali je i on popravljen.

“Posle otklanjanja kvara na Bloku B2 Termoelektrane Kosovo B, ovaj blok je ponovo počeo da radi, tako da će snabdevanje potrošača biti mnogo bolje”, kazala je Kika.

U časovima visoke potrošnje, dodaje Kika, moguće su restrikcije električne energije samo u kategoriji C, dok će u ostalim kategorijama napajanje biti bez prekida.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane