Street dance klub Kosovska Mitrovica učesnik Svetskog prvenstva u Češkoj

"Street dance klub Kosovska Mitrovica" biće učesnik Svetskog prvenstva, koje se održava od 19. do 22. septembra u Češkoj republici.

Podeli ovaj članak sa:
 • Plesači mitrovačkog igračkog kluba (Foto Street dance)

Mitrovički plesni klub biće deo ovog prestižnog takmičenja - "Street Dance Show"-a, koje se održava u gradu Dekin, pod pokroviteljstvom Međunarodne plesne organizacije (IDO).

Zoran Janačković, ispred ovog kluba, podseća da je pre dve godine osvojeno visoko treće mesto i veoma je optimističan uoči odlaska u Češku.

„Ove godine idemo na takmičenje uz želju da se predstavimo u najboljem mogućem svetlu i uzmemo neku od medalja, zašto ne i onu najsjajniju..“ - kaže on.

"Plesna ekspedicija", koju čini četrdeset takmičara i petoro roditelja, kreće put Češke već sutra, kako bi se lepo pripremili i stigli tamo na vreme.

„Svih četrdeset naših članova takmičiće se u ’all age groups’ (deca, juniori i seniori), kao i u kategoriji ’duo’. Pripremali smo se tokom čitavog leta, nadamo se dobrom plasmanu i da ćemo opravdati visoka očekivanja naših sugrađana,“ - dodaje Janačković.

Srbiju će na prvenstvu sveta osim naših takmičara predstavljati i članovi plesnih klubova koji su na državnom prvenstvu ostvarili zapažen rezultat.

Ostale vesti

 • Promocija knjige o Tomislavu Sekuliću

  Promocija knjige o Tomislavu Sekuliću

  Promocija knjige „Tomislav Sekulić – Čovek u svom vremenu“, koju su pripremili Đorđe Jevtić i Momčilo Trajković biće održana večeras od 19 časova u Domu kulture "Gračanica".

 • Nova sezona likovnih okršaja u ’’Akvarijusu’’

  Nova sezona likovnih okršaja u ’’Akvarijusu’’

  Mečevima između Aleksandre Grozdanović iz Leskovca i Davida Pavlovića iz Kraljeva, te Anđele Radenković Popović iz Grabovca i Milice Grbović iz Niša počinje četvrta po redu sezona Likovnih okršaja u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“ u Kosovskoj Mitrovici.

 • TOG: Edukativne posete manastiru i arheološkom parku

  TOG: Edukativne posete manastiru i arheološkom parku

  Turistička organizacija Gračanice i ove godine organizuje edukativne posete za učenike svih osnovnih škola na teritoriji opštine. Posete će biti održane od 14. do 16. oktobra, pri čemu će svakog dana dve osnovne škole imati priliku da obiđu manastir i arheološki park.

 • „Uspavana lepotica“ odigrana u Goraždevcu

  „Uspavana lepotica“ odigrana u Goraždevcu

  Predstava “Uspavana lepotica” nakon Donje Gušterice prikazana je danas i u Goraždevcu. Glumci Narodnog pozoriišta Priština, uspeli su da nasmeju i pošalju poučnu poruku deci iz Goraždevca.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane