Reperi sa Kosova večeras u Kombank dvorani

Reper iz Kosovskog Pomoravlja Milan Janković Čorba nakon niza uspešnih spotova i novih pesama, održaće večeras samostalni koncert pod nazivom „Tvrdi zvuk sa Kosova“ u Kombank dvorani u Beogradu. Pre Čorbe, svoj nastup će imati i reper iz Osojana – Danilo Đurić “Londan”.

Podeli ovaj članak sa:
 • Sa Londanovog nastupa u emisiji 24 sata sa Zoranom Kesićem

Ovo je prvi beogradski koncert repera iz Kosovskog Pomoravlja u Beogradu. Kao goste na koncertu pozvao je svoje zemljake Danila Đurića Londana iz Osojana i Stojana Popovića "EsPi" iz sela Koš.

“Osećam se super pred koncert. Mi smo tamo na njegov poziv, a mislim da će biti još mnogo repera iz Beograda i drugih delova Srbije. Spremili smo se i nadamo se da će biti dobra posećenost. Slušaće se samo tvrdi rep sa Kosova”, kaže Danilo u izjavi za RTV Kim.

Nekoliko sati pred nastup “Londan” još uvek nema tremu ali, kako kaže, zagrevanje svakako postoji. “Nešto se događa sa mnom, još ne znam šta, ali mislim da će biti sve super”.

Kaže da mu ovaj nastup znači mnogo jer je to prilika da se ljubitelji ove vrste muzike upoznaju i sa njegovim radom.

“Posetioci mogu da očekuju taj tvrdi realni rep sa Kosova”.

Londan je nedavno snimio pesmu “Osuda” za koju još uvek utvrđuje da li će biti objavljena kao singl ili će se naći na albumu koji je u pripremi.

“Pesma je posvećena okkolini u koju živi, a bavi se i osudama koje moji sugrađani imaju prema meni i onima koji drugačije razmišljaju.

Iako još ne zna tačan datum, Londan se nada da će se njegov drugi album uskoro naći pred publikom.

Ostale vesti

 • Gračanica: Sirano vedra oka tražio put za mesec

  Gračanica: Sirano vedra oka tražio put za mesec

  U prepunoj sali Doma kulture u Gračanici večeras je premijerno izvedena predstava „Sirano“. Najmlađim, ali i onim malo starijim ljubiteljima pozorišta sa bine su se poklonili Sirano, Roksana, Šizela, Grof de Pliš i Lepi Kristijan.

 • „Sirano“ večeras premijerno pred publikom u Gračanici

  „Sirano“ večeras premijerno pred publikom u Gračanici

  Deca iz Gračanice i okoline, ali i njihovi roditelji, večeras u 20:00 časova premijerno će moći da pogledaju novu predstavu Narodnog pozorišta u Prištini. Ljubiteljima teatra će sa bine Doma kulture pokloniti Sirano, Roksana, Šizela, Grof de Pliš i Lepi Kristijan.

 • „Sirano“ spreman za publiku u Gračanici

  „Sirano“ spreman za publiku u Gračanici

  U novoj godini nova predstava Narodnog pozorišta u Prištini sa sedištem u Gračanici. Najmlađa publika na centralnom Kosovu će u sredu uveče imati priliku da pogleda adaptaciju Rostanovog komada „Sirano de Beržerak“ prema tekstu i dramatizaciji Igora Bojovića, u režiji Nenada Todorovića.

 • Jedinstvo: Obeležena šezdeseta godišnjica časopisa “Stremljenja”

  Jedinstvo: Obeležena šezdeseta godišnjica časopisa “Stremljenja”

  Šezdeset godina prvog srpskog književnog časopisa na Кosovu “Stremljenja”, koji je predstavljen u kripti crkve Sveti Marko, obeležilo je nezaboravno vreme stvaranja i sazrevanja nove srpske književnosti na kosovskom podneblju, ali i rađanje i afirmaciju mladih talentovanih stvaralaca, rekla je glavna urednica Jedinstva Rada Кomazec.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane