Vesti
Kultura

Počinju Spasovdanski dani u Prizrenu

U Prizrenu sutra počinje manifestacija “Spasovdanski dani”.
Počinju Spasovdanski dani u Prizrenu
Crkva Svetog Spasa u Prizrenu (Foto Kim)

Manifestaciju “Spasovdanski dani” organizuju Društvo prijatelja Manastira Svetih Arhangela, Dom kulture Gračanica, Kosovskometohijski odbor Matice srpske, a uz podršku episkopa raško-prizrenskog Teodosija i Prizrenske crkvene opštine.

U okviru manifestacije “Spasovdanski dani” posetioci će moći da uživaju u izložbama slika i fotografija, promocijama knjiga i bogatom kulturno-umetničkom program.

Manifestacija “Spasovdanski dani” u Prizrenu trajaće do četvrtka 6. juna.Ostale vesti

Filmski dan Doma kulture na internetu
Dom kulture za danas preporučuje filmski program na internetu i poziva gledaoce da prate filmski festival "Moj off" i pogledaju neke od najnovijih i najprestižnijih naslova svetske kinematografije koji su obeležili festivalsku scenu.
  • 02.04.2020
Večeras predstava „Nasmejani snovi“
Dom kulture „Gračanica“ je danas za sve posetioce njihove Fejsbuk stranice pripremio dečju predstavu „Nasmejani snovi“ po tekstu, scenariju i režiji Boška Boškova u sklopu kulturnog programa “Kultura u doba Korone”.
  • 01.04.2020
Dom kulture "Gračanica" nastavlja da priprema događaje u okviru programa "Kultura u doba Korone" koje deli sa posetiocima njihove Fejsbuk i Instagram stranice. Da su ljudi zainteresovani za sadržaj koji im ova kulturna ustanova nudi, pokazuje podatak da je protekle nedelje njihova stranica imala 10.000 pregleda.
  • 30.03.2020
Dom kulture Gračanica nastavlja sa programima
Dom kulture Gračanica je i za treću nedelju, koliko već traje ograničeno kretanje i vandredno stanje izazvano koronavirusom, pripremio programe u okviru "Kulture u doba Korone".
  • 29.03.2020
Večeras razgovor sa pesnikom Gojkom Božovićem
Za sve ljubitelje književnosti, Dom kulture Gračanica za petak je pripremio književno-tribinski program, u 18 časova održaće se onlajn razgovor sa pesnikom, književnim kritičarem, esejistom i izdavačem Gojkom Božovićem iz Beograda.
  • 27.03.2020
Sutra počinje onlajn filmski festival
Dom kulture Gračanica nastavlja sa programom kulturnih sadržaja. U petak počinje sa radom prvi onlajn filmski festival "Moj of".
  • 26.03.2020