Najnovija ostvarenja Kventina Tarantina i Gorana Markovića u bioskopu u Gračanici

Najnovije ostvarenje holivudske legende Kvenitina Tarantina – “Bilo jednom u Holivudu” sa Bredom Pitom i Leonardom Di Кaprijom u glavnim ulogama, biće prikazano u okviru Letnjeg bioskopa u Gračanici.

Podeli ovaj članak sa:
 • Scena iz filma - Bred Pit, Leonardo Di Kaprio i Al Paćino

Ljubitelji domaćeg filma uživaće i u novom filmu našeg proslavljenog reditelja Gorana Markovića, ,,Delirijum tremens“, u kojem glavnu ulogu tumači Tihomir Stanić.

Dom Kulture Gračanica obezbedio je i program za najmljađe, pa će tokom narednih dana, oni koji nisu još odgledali “Kralja lavova”, moći da pogledaju taj film, ali i avanturistički animirani film ,,Angry Birds Film 2“ i mnoge druge.

Pomenute projekcije će se održavati u narednom period, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Inače, Letnji biskop Doma kulture Gračanica tokom jula i u prvoj nedelji avgusta posetilo je preko 500 gledalaca.

Kako navode, program Letnjeg bioskopa najviše su posećivali đaci i stanovnici Gračanice i okolnih mesta.

Bioskop u Gračanici je počeo sad radom 2018. godine uz pomoć Ministarstva kulture i informisanja Vlade Republike Srbije, Jugoslovenske kinoteke, distributerske kuće MegaCom film, Gospodina Igora Stankovića i Danila Bećkovića, Filmskog Centra Srbije, Кancelarije za Кosovo i Metohiju, SG Priština i Opštine Gračanica.

Ostale vesti

 • Promocija knjige o Tomislavu Sekuliću

  Promocija knjige o Tomislavu Sekuliću

  Promocija knjige „Tomislav Sekulić – Čovek u svom vremenu“, koju su pripremili Đorđe Jevtić i Momčilo Trajković biće održana večeras od 19 časova u Domu kulture "Gračanica".

 • Nova sezona likovnih okršaja u ’’Akvarijusu’’

  Nova sezona likovnih okršaja u ’’Akvarijusu’’

  Mečevima između Aleksandre Grozdanović iz Leskovca i Davida Pavlovića iz Kraljeva, te Anđele Radenković Popović iz Grabovca i Milice Grbović iz Niša počinje četvrta po redu sezona Likovnih okršaja u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“ u Kosovskoj Mitrovici.

 • TOG: Edukativne posete manastiru i arheološkom parku

  TOG: Edukativne posete manastiru i arheološkom parku

  Turistička organizacija Gračanice i ove godine organizuje edukativne posete za učenike svih osnovnih škola na teritoriji opštine. Posete će biti održane od 14. do 16. oktobra, pri čemu će svakog dana dve osnovne škole imati priliku da obiđu manastir i arheološki park.

 • „Uspavana lepotica“ odigrana u Goraždevcu

  „Uspavana lepotica“ odigrana u Goraždevcu

  Predstava “Uspavana lepotica” nakon Donje Gušterice prikazana je danas i u Goraždevcu. Glumci Narodnog pozoriišta Priština, uspeli su da nasmeju i pošalju poučnu poruku deci iz Goraždevca.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane