Minja Subota danas u Gračanici

Program „Deca su ukras sveta“ u izvođenju legendarnog Minje Subote biće održan danas u 13 časova u Velikoj sali Doma kulture „Gračanica“.

Podeli ovaj članak sa:
 • Minja Subota (Foto m.cdm.me)

Minja Subota se čitav život bavi programima za decu i mlade, među kojima je najpoznatija kultna emisija „Muzički tobogan“, koja je emitovana punih osamnaest godina.

Kompozitor je i pevač pesama najeminentnijih pesnika za decu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i odlikovanja.

„Deca su ukras sveta“ je program interaktivnog karaktera u kojem sve vreme učestvuju i deca, a uz Minjine hitove („Razbole se lisica“, „Išli smo u Afriku“, „Slon lepotan Dondolan“, „Od škole i knjige“...) potpuno oslobođeno i nadahnuto shvataju koliko je lepo znati i umeti i još lepše pokazati šta i koliko znaš.

Predstavu u trajanju od 60 minuta organizuju Izvođačka umetnost Beograd „Zdrav život“ i OŠ „Kralj Milutin“ Gračanica, u saradnji sa Domom kulture „Gračanica“.

Ostale vesti

 • NPP na ’’Borinim pozorišnim danima’’

  NPP na ’’Borinim pozorišnim danima’’

  Tradicionalna manifestacija "Borini pozorišni dani", koja se u Vranju održava u čast pisca Borisava Stankovića navršava 38 godina postojanja. Narodno pozorište iz Prištine će u 25. oktobra na ovom festivalu izvesti predstavu "Banović Strahinja" u režiji Nebojše Bradića.

 • MEDIMUS: Dani gospodstva i muzike u Prizrenu

  MEDIMUS: Dani gospodstva i muzike u Prizrenu

  Zahvaljujući trećem Međunarodnom festivalu srednjevekovne muzike, u crkvi Svetog Spasa u Prizrenu uz mnogo više Srba nego obično, ima i gostiju iz inostranstva i slučajnih putnika namernika. U muzici koja se izvodi u atrijumu ovog hrama stidljivo će uživati i malobrojni Albanci i Turci kojima pojam kulture nije omeđen strogim etničkim doživljajem sveta.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane