Minja Subota danas u Gračanici

Program „Deca su ukras sveta“ u izvođenju legendarnog Minje Subote biće održan danas u 13 časova u Velikoj sali Doma kulture „Gračanica“.

Podeli ovaj članak sa:
 • Minja Subota (Foto m.cdm.me)

Minja Subota se čitav život bavi programima za decu i mlade, među kojima je najpoznatija kultna emisija „Muzički tobogan“, koja je emitovana punih osamnaest godina.

Kompozitor je i pevač pesama najeminentnijih pesnika za decu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i odlikovanja.

„Deca su ukras sveta“ je program interaktivnog karaktera u kojem sve vreme učestvuju i deca, a uz Minjine hitove („Razbole se lisica“, „Išli smo u Afriku“, „Slon lepotan Dondolan“, „Od škole i knjige“...) potpuno oslobođeno i nadahnuto shvataju koliko je lepo znati i umeti i još lepše pokazati šta i koliko znaš.

Predstavu u trajanju od 60 minuta organizuju Izvođačka umetnost Beograd „Zdrav život“ i OŠ „Kralj Milutin“ Gračanica, u saradnji sa Domom kulture „Gračanica“.

Ostale vesti

 • Damnjanović: Pozorište je dužno da upozorava

  Damnjanović: Pozorište je dužno da upozorava

  „Dužnost pozorišta i teatra je da ukazuje na društvenu sredinu, okolnosti, na ono što je loše u društvu. Da isprovocira publiku da o tom problemu razmišlja“, poručio je u emisiji „Život i umetnost“ RTV Kim glumac Narodnog pozorišta u Prištini Igor Damnjanović.

 • Dođite na Grafest

  Dođite na Grafest

  “Dugo putovanje u rat”, dokumentarni film u režiji Miloša Škundrića otvorio je ovogodišnji Grafest. Tokom tri dana festivala biće prikazani radovi autora sa Kosova i Metohije ali i reditelja iz centralne Srbije i regiona. Organizatori iz Doma kulture Gračanica pozivaju gledaoce da dođu i pogledaju svedočanstva iz prošlosti i naše sadašnjosti.

 • Počinje

  Počinje "Grafest"

  Sedmi međunarodni festival dokumentarnog filma i televizijskih formi „Grafest“ počinje danas u Domu kulture u Gračanici u 19 sati i trajaće do 8. novembra.

 • Premijera filma

  Premijera filma "Zaspanka za vojnike"

  Premijera domaćeg filma „Zaspanka za vojnike“ koji govori o herojstvu, prijateljstvu i preživljavanju srpskih ratnika tokom Prvog svetskog rata, biće zakazana je za 20 sati u Domu kulture u Gračanici.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane