Gračanica: Premijerno odigrana “Uspavana lepotica”

U prepunoj sali Doma kulture u Gračanici premijerno je izvedena predstava “Uspavana lepotica“, u režiji Radmile Knežević. Novogodišnju radost i raspoloženje ova mešavina više bajki doneće narednih dana i mališanima u Zubinom Potoku, Zvečanu, Partešu i Šilovu.

Podeli ovaj članak sa:
  • Detalj iz predstave (Foto Kim)

Dečija predstava "Uspavana lepotica" nastala je u koprodukciji Narodnog pozorišta Priština i Doma kulture "Gračanica", a rađena je po tekstu i režiji Radmile Knežević.

Mališani sa centralnog Kosova nisu krili svoje oduševljenje nakon premijere.

“Predstava je bila mnogo lepa i voleo bih da češće imamo prilike da pogledamo ovako nešto. Princ mi se najviše dopao”, kazao nam je Strahinja Mihajlović.

“Dopala mi se zla veštica, zato što je imala prelepu haljinu”, istakla je Antonina Petković.

“Predstava je bila predivna i najviše mi se dopalo to kada je princ prišao i poljubio uspavanu lepoticu”, rekao nam je Dimitrije Vanić.

"Uspavana lepotica" kreće na turneju, pa će priliku da je vide do kraja nedelje imati mališani u Zubinom Potoku,  Zvečanu, Partešu i Šilovu.

Izvođenju predstave prethodila je i konferencija za štampu na kojoj je rediteljka Radmila Knežević poručila da je “cilj dečjih predstava da se najmlađa publika uvede u svet glume“.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane