Vesti
Kultura

Gračanica: Počela treća sezona Baletske škole

U Gračanici je počela treća sezona Baletske škole. Polaznici mogu biti devojčice i dečaci starosti od 4 do 12 godina. Upis je u toku.
Gračanica: Počela treća sezona Baletske škole
Učesnice škole baleta (Foto Dom kulture)

Školu Baleta organizuje Dom kulture Gračanica, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije i Instituta za umetničku igru u Beogradu.

Institut za umetničku igru u Beogradu, odlučio je da će u Školi baleta, ove sezone, sa polaznicima raditi Nikola Кorać.

„Zahvaljujem se Institutu i Domu kulture na prilici da radim u Gračanici sa ovom divnom decom. Potrudiću se svim srcem da im, na jedan kreativan način, prenesem sve svoje znanje“, rekao je Korać.

Svi zainteresovani dečaci i devojčice uzrasta od 4 do 12 godina mogu se prijaviti lično u Domu kulture Gračanica, ili na brojeve telefona:

064/09 333 30 i 049/ 547 395

 Ostale vesti

U PKC „Akvarijus“ večeras izložba Mimoze Studenice
U virtuelnoj galeriji Privatnog kulturnog centra “Akvarijus” večeras u 19:00 časova biće predstavljena izložba kolaža pod nazivom “Žena”,  likovne umetnice iz Prištine Mimoze Studenice.
  • 22.05.2020
Novi program Doma kulture
Dom kulture Gračanica je i za narednu nedelju pripremio bogat online kulturni program. Posetioci njihove stranice moći će da pogledaju koncerte, učestvuju na likovnoj koloniji, prate časove balete ali i druge sadržaje.
  • 17.05.2020
U toku je deveta nedelja koliko traje izolacija i ograničeno kretanje usled pojave epidemije koronavirusa. Dom kulture "Gračanica" je i za ovu nedelju pripremio kulturni program koji emituje preko društvenih mreža.
  • 10.05.2020
Dom kulture „Gračanica“ nastavlja sa programima tokom epidemije
Dom kulture „Gračanica“ je za osmu nedelju ograničenog kretanja i vanrednog stanja izazvanog epidemijom virusa korona pripremio programe kulturnog sadržaja.
  • 03.05.2020
Dom kulture
Dom kulture „Gračanica“ je i za sedmu nedelju, koliko traje izolacija i ograničeno kretanje izazvano epidemijom koronvirusa, pripremio kulturni program za posetioce njihove Fejsbuk stranice.
  • 26.04.2020
Časovi baleta od sutra na RTV Kim
Škola baleta u Gračanici organizovala je časove za svoje polaznice i tokom pandemije izazvane koronavirusom. Od ove subote časovi će se emitovati na našoj televiziji.
  • 24.04.2020