Džoker večeras premijerno u bioskopu u Gračanici

Film “Džoker” (Joker) koji je svetsku premijeru imao na festivalu u Veneciji, gde je osvojio i prestižnu nagradu Zlatni lav, večeras će moći da pogleda i publika u Gračanici. Premijera je zakazana u 21:00 čas.

Podeli ovaj članak sa:
  • Hoakin Finiks u filmu Džoker

Ovaj film izaziva podeljena mišljenja, od onih, uglavnom filmskih kritičara, koji o njemu govore kao o filmskom remek delu, do pojedinih koji tvrde da je film pun nasilja.

“Reč je o komplikovanom filmu i mislim da je u redu što je komplikovan, ali nisam mogao ni da zamislim nivo diskursa koji će da dostigne u svetu”, rekao je reditelj Tod Filips.

U svakom slučaju, reditelju Filipsu je uspelo da od Hoakina Finiksa stvori potpuno drugačijeg “Džokera” čijoj ubedljivosti publika oduševljeno tapše.

Reč je o originalnom izdanju poznate mitologije, ali je u pitanju jedinstvena samostalna priča koja predstavlja Hoakina Finiksa kao Artura Flika, čoveka koji se bori kako bi našao svoj put u Gotamovom slomljenom društvu.

Klovn po danu koji se trudi postati stand-up komičar po noći, otkriva da šala uvek završi na njegov račun.
Zarobljen u cikličnom postojanju između apatije i okrutnosti, Artur donosi jednu lošu odluku koja započinje lančanu reakciju eskalirajućih događaja.

Cena karte je 250 dinara.

Pre emitovanja "Džokera", po drugi put će biti prikazan domaći film "Vojna akademija".

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane