’’Džin k`o mlin’’ na severu Kosova

Članovi amaterskog pozorišta "Janićije Popović" iz Gračanice, izvešće tokom dana dva puta predstavu "Džin k`o mlin" za učenike osnovnih škola u Kosovskoj Mitrovici.

Podeli ovaj članak sa:
 • Detalj iz predstave (Foto Dom kulture Gračanica)

Predstava, rađena po tekstu Tode Nikoletića, a u režiji Srećka Todorovića, će biti izvedena u prostorijama Mitrovačkog dvora od 13 i 15 časova.

"Džin k’o mlin" je bajkovita priča koja govori o dečijim strahovima. Odigrana je već 29 puta, videlo je preko 8.000 dece i odraslih. Izvođena je širom Srbije, Makedonije i u Crnoj Gori, gde je odigrana u okviru dečijeg Festivala u Kotoru.

Ostale vesti

 • Nagrada za Helenu Popović na FEDRAS-u

  Nagrada za Helenu Popović na FEDRAS-u

  Glumici Amaterskog pozorišta "Janićije Popović", Heleni Popović je na FEDRAS-u uručeno priznanje za najbolje glumačko ostvarenje u predstavi "Ničija deca", navodi se u saopštenju Doma kulture Gračanica.

 • Gračanica: Dečje predstave za male i velike

  Gračanica: Dečje predstave za male i velike

  Glumci Amaterskog pozorišta “Janićije Popović” izveli su sinoć u gračaničkom Domu kulture dve predstave. Najpre su se glumci osnovnoškolskog uzrasta predstavili komadom “Slatki nemir”, nakon čega su njihovi stariji drugari odigrali predstavu “Ničija deca”.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane